Hvad der forårsager en over jorden Pool til pause?

November 28

Hvad der forårsager en over jorden Pool til pause?

Overjordiske pools er en fantastisk sommer tilføjelse til baggårde, der er for små eller ikke egnet til en i-jorden pool. Installationen er relativt enkel og når udført korrekt, resulterer i et holdbart, langvarig måde at køle ned. Dog kan simpel fejl i stedet udarbejdelse eller byggeri forårsage en over jorden pool bule, rive eller bryde. Undgå dette ved at lære de almindelige årsager til pool sammenbrud.

Dårlig Foundation

Skarpe eller stenet fundament resultere i revet foringer, som er den vigtigste årsag til lækage og oversvømmelser. En ujævn foundation kan forårsage vand til at veje tungt på den ene side af poolen, hvilket ofte resulterer i væggen sammenbrud. En overjordiske pool kræver en glat, plan fundament til at hvile på--er en blanding af bløde sand eller ler typisk anbefales af de fleste producenter.

Forkert væg montering

Sidevægge, der sikkert ikke er indlejret i omkredsen sporet kan bule og skjule, når vandet er føjet til puljen. Som træbeklædningen er fastgjort ved hjælp af møtrikker og bolte, kan utilstrækkelig stramning af disse dele også understrege væggene og få dem til at bryde. En korrekt installeret væg bør være som runde som muligt og passer stramt ind i sporet. Alle møtrikker og bolte bør strammes fuldt ud før foring installation.

Løs foring

Overskydende folde eller rynker på en pool foring indikerer dårlig installation, og kan få det til at glide fra væggene i poolen. Hvis en foring bliver løs, kan vandet udøve pres mod væggene og få dem til at briste. Foring skal være trukket undervises under installationen for at undgå rynker eller folde. Selv om et par rynker ikke er en årsag til bekymring, bør store folder korrigeres.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com