Hvordan at lægge loft over en Meter sokkel

December 1

Hvordan at lægge loft over en Meter sokkel

En elmåler socket vedrører sæt af terminal lugs og klip inde en elmåler kassen. Det er del af boksen meter, hvor du tilslutter en elmåler. Soklen er opdelt i to områder--den nederste halvdel og den øverste halvdel. Den øverste halvdel indeholder klip og kabelsko, der modtager kabel kører fra elselskab. Den nederste halvdel holder klip og kabelsko hvor de kører fra panelet elektriske kabler er tilsluttet. For at cap en meter sokkel, skal du tilslutte elmåler, bageste ende først, på måleren socket.

Instruktioner

•Look i den rund åbning foran boksen meter. Se nærmere på de to par af terminal lugs liggende støder op til hinanden. Bemærk, at hvert par har to lugs, der er lodret justeret til hinanden. Se stikben bag den elmåler og observere, at hver af disse tænderne vil slutte til en matchende klip på meter sokkel.

•Sæt dem afslappet elmåler på en flad overflade med sin glaskuppel, vender opad. Grab den elmåler af sin glaskuppel, derefter holde måleren oprejst direkte foran boksen cirkulære meter åbning, med kuplen vender mod dig. Ser på de bogstaver og tal på måleren skiven sikre måleren ikke er hovedet ned.

•Skub bagsiden af måleren langsomt ind i åbningen. Tillade hver af de fire stikben til at glide ind i hvert klip i meter sokkel. Skub måleren på stikket, indtil måleren er stramt monteret. Tryk på den metal dome let at Sørg for måleren sidder korrekt.

•Udskift måleren boks dække eller vedhæfte den cirkulære klemme omkring måleren. Kontakt din lokale el-selskab for at forsegle måleren.

Tips & advarsler

  • Kontakt din lokale el-selskab for at lære de forordninger, der gælder, når du installerer en elmåler.
  • Rør aldrig ved lugs og stikben på måleren socket at undgå elektriske stød.
  • Henvise opgaven til en elektriker, hvis du ikke ønsker at tage nogen risiko, eller hvis du støder på problemer.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com