Hvordan man kan genbruge kæde Link hegnet indlæg

December 1

Hvordan man kan genbruge kæde Link hegnet indlæg

Hvis du ejer en kæde link hegn, kan du beslutte, at du ønsker at flytte den. Om hegnet er over din ejendom line, eller måske hegnet blev installeret dårligt, du kan faktisk trække kæden link hegn stillinger og genbruge dem. Selvom det ikke er teknisk udfordrende for at grave ud en hegnspæl, kan det være hårdt arbejde, især hvis dit indlæg er sat i beton. Bare vær sikker på at undgå at beskadige stillingerne, hvis du forsøger at fjerne den konkrete anker, der holder dem på plads.

Instruktioner

•Fjern den top cap knyttet til hver post. Placer kanten af en flad-head skruetrækker under læben af den top cap. Tryk på håndtaget slutningen af skruetrækkeren opad med en hammer til at affyre den top cap løs. Gentag for alle resterende stillinger.

•Løsn parenteserne knyttet til hver post. Løsn bolte på parentes med en topnøgle og en skruenøgle. Chain link hegn vil falde til jorden. Rulle op kæden link hegn, og der er afsat. Slide beslag op længden af stillingen og fjerne.

•Dig et hul rundt i bunden af hegnspæl. Hvis dit indlæg ikke er sat i beton, kan du sikkert vrikke dem løs når du graver væk omkring 6 inches af jord. Skub og træk post frem og tilbage i hullet, indtil det begynder at skille fra jorden. Træk posten op og op af jorden, når den bevæger sig frit i jorden. Hvis stillingen er sat i beton, skal du fortsætte til næste trin.

•Fortsæt grave omkring hegnspæl betonfundament. De fleste hegnspæle ligger mellem 24 og 36 inches i jorden, så du skal grave ud mindst 24 inches på den ene side af stillingen. Du behøver ikke at grave ud den hele konkrete base, men sørg for at grave et hul på mindst 24 inches dyb på én side.

•Walk omkring til den modsatte side af hegnet post fra hullet. Skubbe hegnspæl ned og mod hullet. Det konkrete udgangspunkt vil pivotere ind i hullet, og stillingen vil ligge næsten parallelt med jorden.

•Chip væk på de udsatte betonfundament med en forhammer. Afstå fra at bruge for meget kraft eller andet du kan bøje stillingen. Når du har slået væk en stor mængde af beton fra post's base, grab fat i stillingen og trække det op og ud af hullet. Hvis du ikke fjerner nogle af konkrete først, stillingen vil være meget tung, og du kunne såre dig selv.

•Gentag proces over for alle de resterende stillinger. Når du har alle indlæg over jorden, kan du fortsætte med skår væk på konkret, hvis du ønsker, før du genbruge stillingerne. Tjek alle stillingerne og sørg for, at de ikke er bøjet. Slet alle bøjet indlæg.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com