Hvordan man kan forstå damp varme

December 6

Hvordan man kan forstå damp varme

Damp er resultatet af at anvende høje temperaturer til vand. Disse høje temperaturer overføre energi til vandmolekyler, ændre deres molekylære formation, hvilket resulterer i overgangen til en anden stat af sagen: gas. Vand er således en gas som damp. Denne damp indeholder den energi, der oprindeligt konverterede det fra en flydende til en gas, og energien, der er kendt som damp varme. Damp varme har en bred vifte af anvendelser, herunder kraftoverførsel dampmaskiner, generatorer og turbiner. Det er også bruges som en varmekilde til ældre huse, hvor dampen køres gennem metal slanger. Damp varmen overføres til den ledende metal slanger, som derefter overfører varmen i hele lokalet.

Instruktioner

•Understand grundlæggende stater i sagen. Der er tre fælles stater: fast, flydende og gas. For bedre at forstå disse stater, læse en indledende fysikbog eller besøge Purdue University's "Stater af sagen" hjemmeside.

•Understand grundlæggende i kinetisk og potentiel energi. Resting energi er potentiel energi. Energi i brug er kinetic. Damp er skabt gennem overførsel af kinetisk energi. Vandet gemmer denne energi som potentiel energi, omdanne flydende til en gas. Gassen er samtidig frigive kinetisk energi i form af varme. Denne kinetiske energi kan udnyttes til power ting. Igen, for at forstå grundlæggende i energi, læse en indledende fysikbog eller besøg Department of educations hjemmeside om former for energi.

•Conduct et eksperiment at se damp varme i aktion. Købe en mølle fra en part levering eller håndværk butik. Tag en gryde med vand og Placer den på din brændeovn. Tænd ovnen. Varmen fra ovnen vil langsomt overføre til vand, i sidste ende forårsager vand i kog og damp. Når vandet koger, holde mølle over puljen. Se mølle knivene spin. Dette er en illustration af damp varmeenergi overførsel til mølle til at få det til at rotere. Dette er faktisk, dybest set hvordan en dampmaskine funktioner.

Tips & advarsler

  • Hvis du foretager mølle eksperiment, Vær forsigtig omkring varmen fra ovnen. Du ønsker ikke at udsætte din nøgne hånd til damp-varme. Hvis din mølle stilk ikke er lang nok, bære ovn luffer for at beskytte din hud.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com