Hvordan til at trimme glas Block & flise

December 9

Hvordan til at trimme glas Block & flise

Trimning glas block og glas fliser kræver en særlig glas klinge, der kan installeres på en våd flise sav. Glas blade ligner en våd flise så blade og design og dimensioner af vingen er de samme som dem, om en flise savklinge, men diamant er manipuleret til at skære glas uden revner og ødelægger glasset. I stedet for revner og takkede kanter, er du tilbage med en flot, glat snit stykke glas, der er klar til installation.

Instruktioner

•Mark glas fliser eller glas block til måling kræves ved hjælp af et målebånd og Kina markør. Ved hjælp af en Kina mærke vil sikre markeret ikke bliver slettet, når vand fra diamant klinge rammer mærket.

•Sæt glas block eller glas fliser på skærebord. Justere kniven skåret dybde til at rumme glas-produkt, du bruger. Glas våd så vingerne er kun syv inches i diameter og vil ikke være i stand til at skære hele vejen igennem en hel glas blok i en pass, så dybden af cut skal justeres. Løsne dybden af cut sætskruen på flise så du bruger til at maksimere dybden af snit og tillade glas block at passere under samlingen blade let. Hvornår skære glas fliser, våde glas kniven skal indstilles til en dybde er ¼-tommer under opskæring tabel overflade.

•Tilføj vand reservoir og tænde flise saven motor på. Tillad blade at spinde op til sit fulde skærehastighed (få sekunder) og flytte glas block eller glas fliser til bladet langsomt. Fodring glasset i klingen for hurtigt kan forårsage for meget vibrationer og beskadige glasset produkt og våde så. Tillad våde så for at skære gennem glasset effektivt.

•Klik glasset blokere og Gentag trin 3 for at skære anden siden af blokken. Drej den våde så ud når snittet er fuldført.

•Tør glas produkt ud med en klud håndklæde.

Tips & advarsler

  • Brug et stykke af 150-sandkorn sandpapir til at slibe kanterne af slebet glas. Kanterne vil være skarpe og slibning dem vil kedelig dem så du og andre ikke vil være i risiko for skade.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com