Sådan ændres en skive i en vandhane

December 12

Hvis du har bemærket, at din vandhane er utæt vand, skal du formentlig ændre vaskemaskine inde i enheden. Ændre en skive i en vandhane er en simpel hjem forbedring projekt, der ikke vil tage dig mere end en time at fuldføre. Hvis vaskemaskinen er blevet slidt eller udviklet huller, så det vil være i stand til at passe sikkert i vandhanen og du vil finde dig selv med en lækage.

Instruktioner

Sådan ændres en skive i en vandhane

•Drej vand ud til dit hjem. Du nødt til at fjerne din vandhane helt for at skifte skive, hvilket betyder, at nogle af dine rør vil blive udsat. Drej vand ud ved at placere vandet line kommer ind i dit hjem og dreje knappen helt mod uret. Dette forhindrer vand i at komme ind i dit hjem.

•Find vandhanen, der har brug for en skive udskiftning, og tænd det til at frigive alle overskydende vand. Da vandet er slået fra, skal hanen løbe tør forholdsvis hurtigt.

•Fjern den "varme" og "kolde" hætter at dække håndtag af din vandhane af glidende din skruetrækker nedenunder ene ende af hvert fælles landbrugspolitik og spejlvende det. Hvis din vandhane kun har et håndtag, skal du blot fjerne den ene cap. Disse kommer til at afsløre skruer.

•Løsn de skruer, der var under de "varme" og "kolde" etiketter. Dette vil tillade dig at faktisk trække den hele vandhane væk fra væggen. Gøre dette forsigtigt, fordi du ikke ønsker at skade nogen VVS. Dette vil afsløre de resterende to stykker af vandhanen, som indeholder vaskemaskinen.

•Tag de resterende 2 stykker af din vandhane med din skruenøgle. Inde i den ene ende, vil du se en runde, sort skive mest sandsynligt. Brug din skruetrækker til at lirke renseren. Hvis vaskemaskinen er slidt op, har huller eller vises beskadiget, skal du erstatte den.

•Udskift den gamle skive med en ny ved at glide det lige ind i fordybningen, der du tog den beskadigede én fra. Nu, efter disse retninger i bakgear, Tilslut din vandhane, Tænd din vandet igen og sørg for din nye skive er stoppet lækagen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com