Hjemmelavet hovedet tomat plantageejer

12/15/2013 by admin

Hjemmelavet hovedet tomat plantageejer

Hovedet kræver tomater ikke stakes for støtte. Dyrkning tomater hovedet også reducerer risikoen for sygdomme og skadedyr. Hovedet have tomater også øget luftcirkulation. Hængende planter i din værftet giver dig mulighed at frigøre plads i haven. I stedet for at købe en på hovedet tomat plantageejer, kan du lave din egen derhjemme med en 5-gallon spand. Tomater i beholdere skal være befrugtede og vandes oftere for at holde jorden sund.

Instruktioner

•Klippe en 2-tommer diameter cirkel i center bunden af den 5-gallon spand med en skarp kniv. Hullet behøver ikke at være helt nøjagtig. Du vil bruge dette hul til at plante tomater sætteplante.

•Klippe fire små huller i bunden af spanden ikke større end 1/4 tommer diameter. Placeringen af disse huller betyder ikke noget, fordi de vil give ekstra afløb.

•Sæt i bunden af spanden på et stykke plast vindue screening. Spore i bunden af spanden med en permanent markør. Skær den plast screening og placere den inde i tomat spanden.

•Trace center hul i bunden af spanden på skærmen med en permanent markør. Fjerne den plast screening og fold det på midten. Skåret tre spalter i hullet i midten. Udfolde sig skærmen og adskille spalterne ved at skære gennem center til at oprette seks små firkanter. Dette vil bidrage til at holde tomat sætteplante på plads.

•Sæt plast skærmen tilbage i spanden. Fyld den 5-gallon spand med kommercielle pottemuld. Tilføje en tomat gødning til jorden, baseret på fabrikantens anbefalinger.

•Fjern tomat sætteplante fra dets beholder. Adskille rødderne og fjerne den overskydende jord.

Uddelingen låget på spanden. Skubbe tomat sætteplante i jorden. Plante sætteplante i jorden op til det første sæt af blade.

•Kapacitet tomatplante så jorden forbliver fugtig. Tillad ikke jord til tørre. Anvende en flydende gødning på tomatplante på en ugentlig basis.

•Tillad tomatplante at nå 12 inches i højden. Hænge tomat hovedet fra håndtaget fra en robust objekt som en metal indlæg.

Relaterede artikler