Hvad betyder en Hibiscus træ Look Like?

12/18/2013 by admin

Hvad betyder en Hibiscus træ Look Like?

Der er snesevis af arter af hibiscus træer og buske, som deler et fælles træk for store, farverige blomster. Nogle af de mere kendte hibiscus træer kan skelnes ved deres højde, blade og blomst farve.

Hibiscus Brackenridgei

Denne tropiske hibiscus ikke vokser i naturen til højder på op til 30 fod, er tilbøjelige til at nå mere end 15 fødder i haven. Dens blomster, staten blomsten af Hawaii, er gule med en rødbrun center og vokse 4 til 6 inches lang.

Hibiscus Kokio

Kendt som St. John's rosemallow, dette træ når højder på 10 til 20 fod og har aflange blade dækket med stive, forgrenet hår. Dens blomster har orange eller gule kronblade.

Hibiscus Arnottianus

Dette træ hvid, mølle-formede blomster giver det fælles navnet på hawaiiansk hvid hibiscus. Det vokser til højder på 15 til 20 fod og producerer glat, ovale blade.

Hibiscus Syriacus

Hibiscus syriacus, eller Rose af Sharon, er en hårdfør hibiscus træ eller busk, der vokser til omkring 8 fod i højde med 3-tommer lange, tre-fligede blade. Ohio State University Institut for Havebrugsproduktion og Crop Science beskriver sin 4-tommer-dækkende, enkelt - eller dobbelt-blomstrende blomster som "meget prangende", og siger de kan komme i farverne hvid, rød, lilla, lilla, violet eller blå, afhængigt af sort.

Hibiscus Rosa-Sinensis

Den store, røde blomster af denne busk eller et træ har fortjent det den almindelige betegnelse for røde hibiscus. Det vokser til højder af 15 fod.

Relaterede artikler