Hvordan til at spænde klemmer til gulve

December 21

Hvordan til at spænde klemmer til gulve

Når æglæggende laminat gulve, er det nødvendigt til at spænde klemmer på gulvet til interlock gulvbelægning planker sammen stramt. Rem klemmer til gulvbelægning består af en enkelt metal plade og en skralde plade. Ratchet plade fungerer ligesom en skralde rem. Når du strop klemmer til gulvet, er det nødvendigt at kun rem tre planker ad gangen. Dette hjælper med at sikre fast sikringsanlæg uden bukkende gulvet. Gulvet rem klemmer er tilgængelige fra gulvet producent og nogle hjem forbedring Centre.

Instruktioner

•Lay ud af tre gulv planker ifølge producentens anvisninger. Hver producent har små variationer på sikringsanlæg plankerne og limning gulvet. Altid henvise til producentens instruktioner ved installation af planker.

•Hook metalpladen over kanten af den første planke. Metalpladen er fladt med den ene side bøjet i en krog til at forstå siden af gulvet planke.

•Anbring krog af ratchet plade over siden af den tredje planke med den flade del af pladen peger mod den første metal plade.

•Lift ratchet håndtag og træk remmen indtil spool af håndtaget er synlige. Sæt enden af remmen gennem de to indhak på forsiden af den første metal plade. Stroppen skal være fladt på tværs af de tre planker med ingen drejninger.

•Træk ende af bæltet mod ratchet at stramme bæltet. Krank ratchet håndtag op og ned for at yderligere stramme bæltet indtil gulv planker er låst og ikke bøjer.

Tips & advarsler

  • Hvis limning planker på gulvet, skal du flytte de tre planker over limen på undergulvet. Placer blå maler afdækningstape på tværs af plankerne. Båndet vil holde plankerne stramme mens du fjerne rem klemmer.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com