Hvilken Type af pletten er bedst for et hegn?

December 22

Et hegn kan holde ubudne gæster og dyr ud, men du skal beskytte hegnet selv at holde det stående stærke. Før vejret ruiner dit hegn, gavner det dig for at finde en god kvalitet plet at holde vandet i at trænge ind i hegnet bestyrelserne. Hvis du ikke plette bestyrelser og beskytte dem, de kan fordreje eller endda rådne væk.

Sikkens Cetol SRD halvgennemsigtig pletten

Sikkens Cetol SRD Semi-Transparent pletten er designet til at beskytte træ, der er udenfor og sårbare over for vejrforhold. Når dette produkt er anvendt til dit træ plejer hegn det, opsuger ind i skoven og flage eller skræl. I August 2010 opført forbruger Søg Sikkens Cetol SRD Semi-Transparent pletten som den bedste pletten til at bruge udendørs. Denne plet er valgt af mange på grund af dens holdbarhed og lang levetid, hvilket betyder mindre vedligeholdelse for dem, der anvender det til deres hegn. Dette produkt er dyrere end andre former for træ pletten, men det sparer dig penge i det lange løb.

Penofin's Ultra Premium Red label

Penofin's Ultra Premium Red label træ pletten er et produkt, der bruges til at beskytte træ hegn og andre træprodukter, der tilbringer tid udenfor. I en artikel skrevet for Lieuallen industrier, angives dette træ-pletten mærke for at være bedst. Boligejere og professionelle bygherrer bruge dette produkt, fordi det er vandresistent, som holder boards fra vridning eller rådner. UV beskyttelse dette produkt tilbyder har en masse at gøre med sin mørke farve og hvordan det holder solen pyntelisterne sine lag for at nå træ.

Bagere grå-lager træ sæl

Bagere grå-lager træ segl bruges til at beskytte træ hegn og holde maling farve søger nye. Dette produkt kommer i mange forskellige farver designet til at matche den maling farve du bruger på dit hegn. Bagere grå-lager træ Seal holder vand pyntelisterne træ, når det regner, og holder også skimmel og meldug fra vokser på hegnet.

Cabot pletter

Cabot har været i færd med at gøre kvalitet træ pletter i over 130 år. Cabot pletten blokerer UV-stråler og holder vandet fra at trænge ind på hegnet. Ifølge Consumer Reports, "Cabot gør alkyd og latex-baseret solid, semi-gennemsigtig, og gennemsigtige pletter skræddersyet til hver enkelt ansøgning. Cabot pletter kommer i en række forskellige farver til at matche dit hegn og andre træ møbler, som du måske ønsker at plette. "


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com