Børste værktøj til hjem Duct Rengøring

December 23

Børste værktøj til hjem Duct Rengøring

Hjem kanalerne kan indsamle støv, mug, fedt og snavs, der kan bidrage til en lang række sundhedsproblemer, herunder astma, høfeber og åndedrætsbesvær. Selvom Miljøstyrelsen indrømmer at duct rengøring ikke kan forhindre sundhedsspørgsmål, det anbefaler rengøring dine kanaler, når der er synlig skimmel og støv oprustning eller hvis de er befængt med skadedyr eller andre skadedyr. Kanalen børster er nogle af de mest almindelige værktøjer til hjem duct rengøring. Køb dem på ethvert hjem forbedring eller hardware butik. Forhindre nødvendigheden af rengøring din kanalerne ved at installere højeffektiv luftfiltre på dine kanaler og ved at ændre filtrene jævnligt. Du kan også forhindre skimmelvækst i dit kanalerne ved at installere en affugter i dit hjem i nærheden af kanalerne.

Standard kanalen børste

Standard kanalen penslen er lavet af børster og er formet som en halv af en cirkel. Toppen af penslen er afrundede, hvilket gør det nemmere at skubbe gennem små kanaler. Disse børster kommer i en række forskellige diametre, så du kan rengøre både små og store kanaler. Fordi børsten er runde, kan du skubbe børster mod væggen i en kanal og twist i håndtaget for at børsten væk i kanalen støv og snavs. Vælg en standard pensel med et langt håndtag til at gøre det lettere at rengøre dine kanaler.

Stålbørste kanalen

Wire kanalen pensler har stive børster og bruges til at rense smuds, fedt, sand og grus ud af kanalerne. Mange pensler er sammensat af stål børster. Disse pensler er særligt nyttige til rengøring kanalerne efter en naturkatastrofe, når kanalerne kan være fuld af snavs og sand. I disse tilfælde, vil en syntetisk blød børste gøre meget for at fjerne tunge forhindringer i kanalen. Disse børster kommer i en række størrelser og stritter stiffnesses.

Snæver åbning udluftningsanordning børste

Disse udluftningsanordning pensler er designet til rengøring i mellem de tynde lameller af en ventil rist. Penslen er tynd nok, at det kan blive skubbet gennem lameller. Nogle af børster på nogle af disse pensler kan derefter åbne op for børste indersiden af ventilen. Dette er især nyttigt for rengøring ventilationskanaler, der er vanskelige at åbne eller utilgængeligt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com