Hvordan laver Roll-Up kapper

December 26

Hvordan laver Roll-Up kapper

Roll-up sengeforhæng, også kendt som stagecoach sengeforhæng, har et andet stof på hver side, der skaber en kontrast når valance er opløftet og sikret med stof bånd. Da hang, du kan opløfte valance og fastgøre den til omkring halvdelen af sin hængende længde efter prioritet Windows. For eksempel, kunne du rulle op en 70-tommer omhæng til 35 inches. Diligencen kapper er moderat let at gøre, hvis du har grundlæggende syning erfaring.

Instruktioner

•Measure længden af det vindue, du ønsker at dække med en diligencen omhæng på sin rullede længde. Husk, at det vil rulle op til halvdelen af sin udfoldet længde på det mest. Måle bredden af vinduet. Tilføj 1/2 tommer til bredde måling og 3 1/2 inches længde måling.

•Vælg en stil af stof og skåret ud et panel til dimensioner bestemmes i trin 1. Gentag med de andre stil af stof. Line to stykker op, trykte sider over for hinanden, og fastgør de to langsider og én anden side sammen.

•Efterlad en 1/4-inch kant og sy sømme på hver af de tre sider. Fjern benene. Bruge en symaskine eller nål og tråd, eller bruge en limpistol til lim stykkerne sammen hvis du gider sy. Lim pistol metode vil resultere i en mindre poleret og robust resultat, men. Drej syet valance højre side ud gennem den åbne side, så udskriver er på ydersiden.

•Decide, som udskriver du ønsker at være den primære mønster, der vil stå i rummet, front, og som, du ønsker at blive den accent mønster, der viser kun når valance er rullet op, på bagsiden. Foranstaltning 1 3/4 inches fra sidste unhemmed ende og fold stoffet fra forsiden til bagsiden langs denne linje. Forlade en 1/4-inch kant og fastgøre den loopes stof til sig selv for at skabe en lomme til gardinstang. Sy sømmen og fjern benene.

•Klippe fire 1 1/2 til 2 1/2 tommer brede strimler af stof fra hver af de to typografier, der er mindst 6 inches længere end den længde, som du vil binde op din valance. Line op to strimler, en af hver mønster, med print siderne overfor hinanden, og sy tre sider sammen, forlader smal side unstitched. Drej syet stof højre side ud og pisk sy den endelige side. Gentag med de andre tre par.

•Indstil hvor langt i fra hver kant du vil bånd til at hænge og afmærke spots. Sy to af hver slips i enderne på bagsiden af valance projekterede lomme så et forhæng frem over forsiden og en hænger ned på bagsiden. Det stof, der vender værelse på båndene skal være forskellig fra stoffet på forsiden af valance så to kontrast. Gentag trin på anden siden af valance.

•Køre den en dekorativ polak eller badeforhæng stang gennem rod pocket og hænge over vinduet. Gentag processen for så mange kapper som du har brug for. Rulle op i stoffet fra bund mod dig, fra bagsiden til fronten, så du se kontrasten mellem de to stoffer. Brug den i hver ende og binde sløjfer i bunden for at holde den opløftede struktur på plads på den ønskede længde. Løsne buer og lad valance hang i fuld længde, når du ønsker at dække vinduerne helt.

Tips & advarsler

  • Tilføje foring mellem to stof paneler til blokerer lys fra at komme gennem valance.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com