Nautiske have ideer

12/28/2013 by admin

Nautiske have ideer

En nautisk tema tilbyder mange muligheder når det kommer til udsmykning din have. Skønheden i sandet og havet og alle dens staffage synes passer perfekt til en baggård haven. Gør din have til et nautisk paradis, der vil tilføje en tiltalende æstetiske udseende til din landskab.

Seashell gangbroer

Muslingeskaller er ideelle til smalle gangstier fører op til din have. Store konkylier som en grænse og knuste muslingeskaller for gangbro, snoede sig mod din haven område, er en effektiv måde at føre gæsterne til din nautiske have samtidigt med at nedgang scenen.

Skib-formede dæk

Bygge et dæk omkring din have, der ligner et skib tilføjer en dejlig nautiske touch til din have samtidig funktionalitet. Omfatte en bande planke fører ned i din have, så du kan få adgang til det nemt. Placer skib steering hjul omkring omkredsen af dine dæk, knyttet til dit vigtigste vandforsyning, så du kan dreje hjulene for at aktivere et sprinklersystem.

Haven område Beach

Bringe i sand, muslingeskaller, koral og søstjerner og opbygge en miniature beach Dam ved siden af din have. Et par af modelskibe flyder i dammen, sammen med farverige koraller kan give din nautiske have en lyse, muntre indslag. Tilføje et par tropiske planter, hvis de vil vokse i dit område, kan tilføje en nautisk tropisk ø føler til din have.

Nautiske hegn

Vedlægge din have med bleget træ hegnspæle og dække det med et fiskenet. Tillægge fiskenet til dekoration miniature muslingeskaller. Dette ikke kun øger et maritimt touch til din have, men det kan også hjælpe med at holde ud skadedyr, der kan ødelægge din have.

Relaterede artikler