Planter, der vokser i tempererede græsområder

January 2

Planter, der vokser i tempererede græsområder

USA har tempereret græsarealer landskaber i de midtvestlige og Pacific Coast regioner i landet. Amerikanske prærie stater, såsom Kansas og Nebraska, er hjemsted for vilde blomster og flade, løvfældende planter. Slim milkweeds og buske ses i græsland i centrale Oregon og centrale Californien. Planter i USA græsland tilbyder en kilde til ernæring for lokale dyreliv og migrerende arter.

Prairie Blazing Star

Prærien blazing star wildflower vokser i de amerikanske prærie græsland i stater som Kansas, Nebraska, Indiana, Iowa, Illinois og Oklahoma. Denne wildflower har et magert stilk med lilla blomster vokser fra sin midterste del til toppen. Når den fuldt modnes, vokser denne plante op til 2 fod i højden. Blomster på Prærien blazing star blomstrer i juni og juli, og vil i September og oktober. På grund af urbanisering og farm dyrkning, er befolkningen i prairie flammende stjerner i USA 's Midtvesten faldet siden 1800-tallet.

Californien Jewelflower

Californien jewelflower vokser i tempererede græsområder regionen i San Joaquin Valley i central Californien, mindre end en time øst for San Luis Obispo. Ifølge California State University, er disse planter truet som følge af landbrug og urbanisering. Californien jewelflowers vokse op til 20 inches i højden og producere karminrøde blomster om sommeren. Blomsterne forbliver synligt indtil efteråret. Planten vokser også smalle, 6-tommer lang frugt, men det er ikke spiselige.

Prangende Milkweed

Vokset i de tempererede græsområder af centrale Oregon, er den prangende milkweed en flerårig milkweed planter. Denne plante vokser til 4 fod i højden når den er moden og funktioner grønlig-grå banan-formede blade. Bladene af prangende milkweed vokse til 4 til 5 inches. Det prangende milkweed har lilla og rosa blomster at blomstre i maj og juni. Blomster af den prangende milkweed er populære siddepinde til Monarch sommerfugle under deres vandrende cykler. Men prangende milkweeds kan være giftige for husdyr, medmindre anlægget er tørret ud.

Vestlige Sand kirsebær

Fundet i den amerikanske prærie region, er det vestlige sand cherry en flerårig, løvfældende plante. Selv om anlægget kun vokser til 1½ fod i højden, er den vestlige sand cherry spredes når 6 fod. Plantens blade har 5 inches og en ovulate form. I efteråret omdanne bladenes farver i lilla, røde og orange nuancer. I løbet af foråret producerer vestlige sand kirsebær planter små, hvide blomster. Sorte bær blomstre fra den hvide blomster. Lokale fugle og dyreliv gør bær en del af deres kost.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com