Hvad typer af frostvæske er brugt til Winterize tør, damp & strålevarme systemer?

January 3

Når vandet fryser og bliver isen, udvider det. Kraft af denne udvidelse kan bryde stoffer meget sværere end vand i den flydende form. For eksempel, før brugen af dynamit, kunne en quarrier bore et hul i rock, fylde det med vand om vinteren og kommer tilbage i foråret at finde rock brudt ud af isen, der dannes fra vandet. På grund af denne kraft forårsaget af ice dannelse, skal varme systemer ved hjælp af vand være "helårsboliger" med frostvæske til de kolde vintermåneder så at metal rør ikke vil bryde.

Winterize i koldt vejr måneder

Forberede til koldt vejr generelt fra 1 oktober til marts 31, ifølge Federal Housing myndighed (FHA) regler. Disse datoer kan variere efter region eller højde.

Strålende og våde varmesystemer

Tilføje en ugiftige Propylenglycol frostsikringsmiddel med en anti-rust ingrediens til systemet for at beskytte til-40 grader Fahrenheit. Kontroller systemkapacitet til det samlede antal gallon, og tilføje nok frostvæske for at beskytte systemet ifølge de specifikationer af frostvæske fabrikanten for forholdet mellem frostvæske til vand. Køre systemet til at cirkulere frostvæske i alle dele af systemet. En strålende system ved hjælp af elektriske varmelegemer snarere end rørledningsført varmt vand til at fordele varmen behøver ikke helårsboliger.

Tør varme systemer

Tag ingen foranstaltninger til winterize en tør varmesystem, da de bruger varm luft tvinges gennem kanalerne til varme hjem og ikke indeholder nogen vand, der kan fryse og beskadige systemet.

Damp varmeanlæg

Dræn damp varmesystemer af alle former for vand, og åbne alle radiator ventilationskanaler. Tilføje frostvæske og forlader system fuld af vand er ikke anbefalet til damp varmesystemer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com