Hvordan man laver indhak i træ til hængsler

January 4

Hvornår montering hængsler til side af en dør før installation, hængslet er generelt forsænket, så det flugter med siden af døren. Dybden af fordybningen har at være tykkelsen af hængsel, som er generelt 1/4 tommer eller mindre. Hængslerne er normalt 5 inches fra toppen og 10 inches fra bunden, selvom disse målinger kan variere.

Instruktioner

•Rest hængsels blad mod siden af døren i den korrekte position. Indsæt de tre skruer gennem hullerne i hængslet i siden af døren, ved hjælp af en skrue pistol. Dette vil sikre hængslet, mens markeringer er lavet på døren.

•Køre den spidsen af en razor knife forsigtigt langs kanten af hængsel så at det skærer sig ind i siden af døren. Placer kniven på ca 80 grader, så den hælder væk fra hængslet. Gælder kun en lille mængde af pres for bladet, og Kør klinge seks rundt i kanten af hængslet.

•Tag skruer fra siden af døren, samt hængslet. Tage ud plastic sikkerhed tip fra slutningen af det træ mejsel. Hvile den skrå side af den mejsel ende med en 30-graders vinkel mod midten af den markerede sektion på siden af døren. Tryk lidt på slutningen af mejslen med en hammer til at tvinge mejsel gennem skoven til den ene ende af den markerede sektion. Tag den tynde strimmel af træ skæres af mejslen.

•Anbring mejsel midt i afsnittet markant ud, trykke på det med hammeren så mejslen bevæger sig mod anden enden af den markerede sektion. Tag den tynde strimmel af træ. Fortsætte med at gøre dette indtil den markerede sektion når dybden af hængsels blad.

Tips & advarsler

  • Periodisk placere hængsels blad i den markerede sektion på siden af døren for at se, hvis i fordybningen har nået den samme dybde som bladet.
  • Professionel kvalitet træ mejsler er meget skarpe. Vær forsigtig ved hjælp af mejslen, og aldrig røre klinge med dine bare hænder.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com