Sådan fjerner Silly Putty pletter

May 26

Silly Putty har været i næsten alle hjem i de sidste 50 år og er blevet en klassisk amerikansk legetøj. Det var lavet i et laboratorium i 1943 af James Wright, der arbejdede for General Electric, og det blev først introduceret til verden i 1950 som "Rigtig Solid flydende," ifølge Silly Putty Universitet. Silly Putty er en silikone-baseret polymer, som er meget elastisk, har en høj afvisningsprocent, kan formes let og alligevel vil holde det form. Det er ikke-giftige ved et uheld indtagelse og ikke-irriterende for huden. Silly Putty vil plette stof og malede overflader, hvis efterladt på stedet for en hvilken som helst periode.

Instruktioner

•Ved at fjerne Silly Putty pletter fra tøj, mætte pletten med en smørende olie gerne WD40, vente og derefter sprøjte igen. Næste brug bomuld bolde eller hvidt papirhåndklæder til at løfte pletten. Hvis der er nogen rester tilbage, mætte et stykke vat med alkohol, duppes området og skyl med koldt vand. Hvis du stadig har rest, en Pletfjerning produkt som Goof Off kan være nødvendigt at helt at fjerne pletten--Følg anvisningerne på flasken helt.

•For at fjerne Silly Putty pletter fra tæpper, spray pletten med en gennemtrængende olie gerne WD40, derefter bruge bomuld bolde eller hvidt papirhåndklæder til DUP pletten. Før du bruger nogen rengøring eller spot fjernelse produkt, test naturlige eller kommerciel spot tæppet i en inconspicuous område for misfarvning af gulvtæppet. Følg anvisningerne på enhver rengøring produkt anvendes til rengøring af tæpper.

•En silly Putty pletten på en malet overflade, såsom en væg kan ikke fjernes, men det kan dækkes op. Fordi Silly Putty er silikone-baserede, brug en primer specifikt for blokering pletter for at forhindre pletten fra blødning igennem igen. Primer/sealer, som kan være tonet til den oprindelige vægfarve, der bruges til dette formål. Derefter anvende en færdig frakke af den oprindelige type og farve af maling.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com