Sådan bruger du Pre Emergent ukrudtsmiddel i plantning senge

May 28

Sådan bruger du Pre Emergent ukrudtsmiddel i plantning senge

To typer af herbicider er i øjeblikket tilgængelige på markedet: pre emergent og post emergent. Der anvendes pre emergent herbicider eller ukrudt mordere, i foråret og efteråret før de to voksende perioder af ukrudt, typisk omkring 15 marts og September 15. Post emergent herbicider anvendes efter ukrudt vises i din plantning senge. Når du vælger en pre emergent herbicid, vælge en, der ikke vil skade planterne allerede vokser i din plantning seng.

Instruktioner

•Mix pre emergent ukrudtsmidlet med vand i en sprayflaske, hvis der er angivet på etiketten. Nogle herbicider skal blandes med vand, mens andre er granuler, som kan simpelthen drysses på din plantning seng.

•Spray herbicid løsning eller drys granulat i plantning seng. Dække jorden i stedet for planterne.

•Kapacitet granulatet så at de suge ind i jorden. Mætte ikke plantning sengen, hvis dine blomster og planter ikke kan håndtere at være mættet.

•Kontrollér plantning sengen en gang hver uge for ukrudt, der kan have undsluppet pre emergent herbicid anvendelse. Hvis der er ukrudt nuværende, gælde post emergent herbicid efter grave op og trække ukrudt i din plantning seng.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com