Oplysninger om tilstoppet badeværelse afløb

January 12

Tilstoppet badeværelse afløb kan være en smerte at beskæftige sig med, men hvis du kender et par tricks til at rydde dem eller forhindrer dem i første omgang, kan du spare penge på en blikkenslager og tage sig af problemet selv. Hvis du vælger at bruge et kemisk drain renere, altid bære beskyttelseshandsker og læse flaske nøje for at sikre, at det er sikkert for typen af VVS du har.

Årsager

De mest almindelige årsager til tilstoppet badeværelse afløb er hår og sæbe eller bad produkter. Giver kæledyr et bad i badekarret kan tilstoppe dit badekar afløb med pels.

Tilstoppede afløb

Hvis det er muligt, træk proppen i vasken eller badekarret og fjerne alle hår, der er blevet pakket rundt om den. Prøv glatning en wire bøjle og threading ene ende ned i afløbet til at fiske omkring hvad er tilstopning det. Næste, hæld en 1/2 kop bagepulver i afløbet, efterfulgt af en 1/2 kop hvid eddike. Lad denne blanding sidde i afløbet et par minutter, mens du koger en gryde med vand. Hæld det kogende vand langsomt i afløbet. Bagepulver og eddike bør have opløst enhver gunk, der tilstopning i afløbet, så det varme vand kan skylle det. For mere alvorlige træsko, måske du skal købe et kemisk drain renere.

Forebyggelse træsko

Gå til din lokale hardware eller VVS butik, og Køb en hår-fange afløb indsætte for dit badekar. Dette forhindrer hår fra at blive ned i afløbet og forårsage en træsko. Hvis du bader dit kæledyr i dit badekar, børste dit kæledyr godt at slippe af med eventuelle løse hår. Det er også en god ide at regelmæssigt hælde kogende vand ned dit badeværelse afløb til at holde dem klar.

Når at kalde en blikkenslager

Hvis disse metoder for clearing afløb ikke har arbejdet, kan det være tid til at kalde en blikkenslager. Det er også en god idé at kalde en blikkenslager, hvis dit hus er meget gamle eller du ikke er sikker på, hvilken slags form dine rør er i, at undgå at beskadige. Fortæl din blikkenslager, hvis du har brugt for nylig et kemisk drain renere således at han kan træffe passende forholdsregler.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com