Kan du holde jordbær i en jordbær krukke Over vinteren?

July 14

Kan du holde jordbær i en jordbær krukke Over vinteren?

Jordbær krukker er store gryder med flere åbninger til dyrkning af lavvandede rodfæstede planter, såsom jordbær og urter. Jordbær overvintre nemt i milde klima. Giv planterne nogle beskyttelse i kolde klimaer eller dyrke dem som enårige. Potterne tilbyder ikke den samme isolering som jorden, og jordbærrene er mere tilbøjelige til at lide frostskader.

Frostsikring

Kolde vintertemperaturer vil sandsynligvis dræbe jordbær, der dyrkes i jordbær gryder, medmindre du giver dem nogle beskyttelse. I områder med mildt kolde vintre, muld til jordbær planter med 3 til 4 inches af halm efter den første fryse. I områder med kolde og lange vintre, wrap gryder og planter i jute og gemme dem i en uopvarmet garagen eller skuret.

Voksende indendørs

Bringe jordbær Potter indendørs om vinteren hvis du foretrækker. Jordbær planter producerer bedre bær, hvis de går igennem en kold, hvilende periode, men de vil overleve indendørs. Bringe dem efter den første frost og opbevare dem i et køligt og tørt sted. Vand dem lejlighedsvis at holde jorden lidt fugtig. I foråret, flytte dem til en solrig, varm placering og vand og befrugte dem. Flytte dem udenfor efter den sidste chance for frost.

Etårige planter

Jordbær er billigt at købe, så mange gartnere vælge for at dyrke dem som enårige i stedet. Denne tilgang er mindre kompliceret end at forsøge at beskytte dem over vinteren og kan producere sundere planter. For at dyrke jordbær som enårige, kassere gamle jordbær planter i efteråret sammen med pottemuld. Udviske puljen og gemme det i et skur over vinteren for at beskytte det fra revner.

Sorter

Nogle jordbær sorter er mere velegnet til at holde i et jordbær krukke end andre. Everbearing og dag-neutral typer producere par løbere og holde en mere kompakt form end juni-bærende jordbær. Juni-bærende jordbær er sårbare over for sene forår frost. Når det opbevares over vinteren i en jordbær krukke, vil de ikke til at producere jordbær hvis knopperne er kvalt af frost.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com