Hvordan installerer jeg Chainlink hegn?

July 15

Hvordan installerer jeg Chainlink hegn?

Chainlink hegnet er en letvægts metal hegn bruges til at partitionere fra et område uden at fjerne synlighed eller blokering af luftstrømmen. Det kommer i lange ruller og er tilsluttet metal stænger placeret i beton-fyldte huller. Denne type af hegn er solgt i de fleste hjem forbedring eller landskabspleje butikker. Det er bedst at have en assistent for installationen til at hjælpe med materialer og værktøjer.

Instruktioner

•Sæt stakes i jorden hver 5 fødder og køre en streng linje omkring stakes at danne omkredsen af området hegnet. Dette tillader dig at se en visuel oversigt over hegnet og hjælper med at illustrere potentielle problemer med at placere hegnet der.

•Sæt en knytnæve-store præg på jorden i et hjørne af hegnet område med spraymaling. Gå til hinanden hjørne og gøre mærker for dem. Også spray, hvor du vil placere gate indlæg. De mest almindelige gate størrelse er 36 inches, så måle korrekt for disse mærker med et målebånd.

•Measure og sted spray maling mærker at udfylde resten af omkredsen indlæg. Placerer mærker hver 6 fod fra en tidligere post mark, og Gentag, indtil du er kommet hele vejen rundt omkredsen. Til områder hvor det ikke virker ud perfekt selv, er et kortere tidsrum mulig, hvis nødvendigt.

•Dig 8-tommer-dækkende post huller på spraymaling mærker med en post hul gravemaskine. Gør hullet så lige som muligt og 18 inches dyb. Fortsætte med at grave alle huller på samme tid, efter alle de samme bredde og dybde.

•Sæt en stilling i et hul og fylde hullet med grus til halv højde af hullet. Prøv at holde stillingerne, lige ved påfyldning med grus, så de holdes på plads. Kontroller posten med et niveau og justere efter behov. Udfylde resten af hullet med beton, og mound beton lidt for at tillade vand at let flyde ud uden at akkumulere. Gentag dette med alle indlæg og tillader betonen til at hærde i 24 timer.

•Spread chainlink hegn ud langs jorden uden for stillinger i én længde til at passe span. Begynde at hæve hegn op til stillinger og skub en linje indlæg ned gennem hegn i et vævet mønster. Træk hegnet stram, anvende fittings til linje stillinger, og anbringer dem til de metal indlæg ved at stramme fittings omkring stillingerne med en skruetrækker og tænger på bolt og møtrik.

•Sæt post caps i toppen af hver post. Disse enten Skru på toppen af gevind indlæg, eller har gummi Spændeskiver at glide ned på toppen og danne en forsegling mod metal. Disse kun brug for hånd-stramning. Tilsluttes gate indlæg panelet gate, men ikke stramme dem så meget, at porten ikke svinge let.

Tips & advarsler

  • Når du vedhæfter gates, forbinde alle hængsler så de åbner indad eller udad det samme for alle.
  • Ikke strække hegn så stramme, at det lægger pres på stillingerne og trækker dem ud af niveau.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com