Hvordan man Punch huller i røret for drypvanding

January 16

Hvordan man Punch huller i røret for drypvanding

Giver de værdsatte planter i din have eller værftet med den korrekte mængde af vand er nødvendige for at opretholde deres sundhed og attraktivitet. Opgaven kan vise sig udfordrende at gøre effektivt, dog, hvis du forsøger at vand hver plante i hånden eller bruge Sprinklervanding. Drypvanding, undertiden kaldes mikro-vanding, gælder vand med en langsom hastighed direkte til rodzonen af planter ved hjælp af slanger og regulerede udledere, minimere mængden af vand går til spilde gennem fordampning og afstrømning. Et aspekt af at oprette en drop vandingssystem eller tilpasse et eksisterende system indebærer installation 1/4-inch diameter eller tilsvarende størrelse distribution eller "spaghetti" slangen forgrening til enkelte planter fra 1/2-inch eller andre store diameter slanger.

Instruktioner

•Holde den store slanger ind som du vil punch huller, fatte det fast i den ene hånd eller holde det sikkert mod jorden. Bestemmelse af, hvor hullerne skal gå i slangen er simpelt, når det er lagt i sted hvor det vil blive brugt og distribution slanger eller udledere angives om hvor de vil blive indsat i den store slanger.

•Anbring en slange hul punch mod den store slanger, hvor du vil oprette et hul, som hvor du vil placere distribution slanger eller en emitter, eller i nærheden af en plante.

•Hold på store slangen sikkert i nærheden af hvor du ønsker at punch hullet til at hjælpe det opretholde den slange form og undgå stansning et hul helt igennem begge sider af den store slanger. Skub slangen hul punch ned eller klemme det, afhængigt af hulning, du bruger, indtil punktet af hul punch trænger helt ene side af den store slanger.

•Gentag hul stansning procedure i den store slanger til at skabe et hul i nærheden hver fabrik eller hver plet, hvor du ønsker at sætte distribution slanger eller en emitter.

•Skub distribution slanger eller en sender i hvert fald hul i slangen.

Tips & advarsler

  • Punch huller i slangen under tidligt om morgenen, eller når vejret er køligt. Høje temperaturer øge den slanger fleksibilitet, gør hulning sværere end det er ved lavere temperaturer.
  • Hvis du ved et uheld opretter et hul på det forkerte sted i slangen eller ikke længere har brug for en emitter eller distribution slangen i en bestemt position, fylde hullet med en goof-stik, som bør passe stramt i hullet.
  • Forskellige former for slanger hul slag er lavet. Nogle er meget enkle håndværktøj med en kort, strittende punkt og håndtere mens andre passer omkring slangen og kræver en klemme, som der bruges til en papir hulning eller hæftemaskine, til punch et hul. Den sidstnævnte art slag huller lettere end anden slags, men er lidt store og klodsede og dyrere, hvilket gør det velegnet til store projekter. En simpel hånd værktøj hulning passer en lomme og er bedst til små projekter eller simple reparationer, når ikke mere end et par huller skal foretages på én gang.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com