Hvordan planter vokser med forskellige former for væsker

June 4

Hvordan planter vokser med forskellige former for væsker

Planter kræver en grundlæggende kombination af ingredienser til at vokse. De primære behov af planter omfatter sollys, luft, vand og jord. Ud over grundlæggende, kan du hjælpe planterne til at vokse endnu større ved at tilføje ekstra næringsstoffer til vandet. Eksperimentere med dine planter og se, hvordan forskellige væsker påvirker dine planters vækst.

Vand

Vand er den ultimative væske til planter. Det giver fugt til cellestruktur og styrke og en transportør for de næringsstoffer, planterne tage fra jorden. Så længe jorden indeholder alle de grundlæggende næringsstoffer som kvælstof, fosfor og kaliumchlorid, er vand kun flydende planterne kræver for sund vækst.

Salt

Der er en grund til hvorfor meget få planter vokser i og omkring saltvand. Saltvand, er selv i små koncentrationer, dødbringende at plante celler. I modsætning til sukker, kan ikke salt bruges af plantens celler. Som saltvand ind i plantecellerne, alle andre fugt øjeblikkeligt forlader gennem celler permeabel membran. Denne proces resulterer i planter bogstaveligt talt dø af tørst. Som for de planter, der vokser i salt vand, har disse planter udviklet specialiserede systemer i deres rødder, der filtrerer salt og gemmer det friske vand i vand blærer.

Mælk

Nationale mejeri Rådet vil fortælle dig gang på gang at mælk er en nødvendighed for voksende stærke børn. Det ville kun give mening at den kunne vokse stærke planter, også. Mens planter kan overleve på mælk, indeholder mælk også forbindelser, som planterne ikke kan bruge. Stoffer som fedt og sukker er efterladt i jorden. Over tid, bakterier feed om stofferne og formere. Disse bakterier kan utilsigtet blive absorberet i plantens rødder og fremme sygdom.

Sukker

Tro det eller ej, er små mængder af sukker faktisk godt for dine planter. Specifikt, et sukkerindhold på 3 procent let absorberer i plantens rødder og giver haven et energi boost. Dette løft forekommer i hele han processen med pinocytosis, eller celle drikke. Pas dog fordi nogen større mængder kan forårsage planteceller at miste vand og begynde shriveling.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com