Hvordan at tage sig af Hibiscus i vinter

January 17

Hvordan at tage sig af Hibiscus i vinter

Hibiscus, også kendt som Rosemallow, er en slægt af tropiske og subtropiske stedsegrønne buske, der kan overleve udendørs i nogle tempererede, frostfrit klimaer. I klimaer hvor frost opstår, vokser hibiscus i containere, og i løbet af vinteren, flytte det indendørs eller til et beskyttet miljø hvor temperatur og lys kan konsekvent være kontrolleret, såsom i et drivhus. I modsætning til mange planter, som er overvintret indendørs, hibiscus kan gå hvilende, så de samme kulturelle og vedligeholdelseskrav skal opfyldes året rundt at holde anlægget sund, bare i lidt lavere niveauer skyldes til langsommere vækst i vinter.

Instruktioner

•Lad dine hibiscus udendørs over vinteren hvis temperaturer altid forblive over 50 grader Fahrenheit og der er lidt at ingen frost. Alternativt kan du bringe din hibiscus indendørs til et klima-kontrollerede placering lige før den første frost. Returnere din hibiscus til udendørs i foråret når nogen fare for frost er væk og omgivende temperaturer har varmet til over 55 grader Fahrenheit. Reacclimate hibiscus direkte udendørs sollys langsomt ved at placere planten i indirekte sollys på en gårdhave, derefter i filtreret sollys, som under et træ, og derefter ud i solen. Gøre denne overgang over en periode på to uger eller mere for at forhindre hede og andre stressfaktorer på busk.

•Sæt din hibiscus i en voksende placering hvor dagtimerne vintertemperaturer altid forblive på eller over 55 grader Fahrenheit og optimalt mellem 65 og 75 grader Fahrenheit.

•Hold planterne beskyttes fra enten varmt eller koldt blæser vind, vindstød og udkast fra døre, windows, luft ventilationskanaler, varmeapparater og elektriske apparater som fjernsyn. Disse alle forårsager uoverensstemmelse i omgivende temperatur og luftfugtighed, hvortil buske reagerer dårligt.

•Sæt hibiscus i et sted, hvor de vil få meget lyse sollys fra en vestlig eller sydlige eksponering for et minimum af fire til fem timer hver dag hele vinteren. Når dyrkning af planter udendørs over vinteren, sikre fuld sollys og beskære væk enhver nærliggende træer, der kan skygger ud af buske.

•Kapacitet din hibiscus konsekvent i løbet af vinteren at holde jorden jævnt og let fugtig på alle tidspunkter, men ikke vedvarende våde. Vand potteplanter hibiscus fra toppen ned til vask af gødning og mineralske salte ud af afløbshuller og våd hele root masse. Tillad top 2 til 4 inches af jord tørre mellem vanding sessioner i løbet af vinteren.

•Fertilize din hibiscus let om vinteren bruger den samme gødning produkt som i resten af året, helst en 20-20-20 eller 10-10-10. Brug på 50 procent af pladeselskabets anbefalede dosis hver fire til seks uger. Scatter granulat omkring rodzonen på overfladen af jorden, at holde væk fra stammen og vand grundigt at nestle korn ind i jordens overflade. Våd jord til en dybde på mindst 6 inches.

•Prune din hibiscus i løbet af vinteren, hvis du vil ændre størrelsen og formen af busken eller fjerne beskadigede grene, men beskæring er ikke en forudsætning. Skære den længste langbenet vækst først for at holde busken ensartede i størrelse og form og nogenlunde symmetriske. Sted nedskæringer på den bias 1/4 tomme over et blad node eller gren spur. Du kan sikkert fjerne op til halvdelen af planten, hvis du vil formindske dets størrelse betydeligt, men blomstring i næste to sæsoner vil blive formindsket efter sådan radikal beskæring.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com