Hvordan kan jeg lave kold luft fra et varme registrere?

January 21

Hvordan kan jeg lave kold luft fra et varme registrere?

Luft varme ovne kan være elektrisk eller de kan brænde brændstof som gas eller olie. Når termostaten sensoren registrerer, at temperaturen i et rum har sænket, skifter det varme på. Varmt vand eller luft passerer gennem varme radiatorer, sokler eller gulv registre. Den varme luft cirkulerer gennem rummet ved air konvektion. Når termostaten sanser at temperaturen er steget, det slukker ovn eller kedel. Der er flere årsager til kold luft bliver sendt af registret, og næsten alle af dem kan der fastsættes af den gennemsnitlige boligejer.

Instruktioner

•Kontroller din termostat til at se, om det er blevet indstillet ordentligt og ikke ved et uheld er blevet sat på den cool cyklus. Hvis det hasn't, Indstil temperaturen til 72 grader for at se, om dette vil gøre varm luft kommer ud af dit register.

•Look på de to effektafbrydere til din ovn eller kedel på dit hus hovedafbryder eller elektriske panel. De kan have udløst og slukket. I tilfælde af, at de er slukket, Tænd dem tilbage på. Lade ovnen køre, og kontrollere afbrydere for at se, hvis de har slået fra igen. Hvis så der er et kort i din elektriske system, hvor den vigtigste magt linje forbinder til ovnen og du bliver nødt til at kalde en professionel for at få det faste.

•Sørg for at se, hvis strømmen til ovnen har været slukket. Afbryderen kan være placeret på en væg i nærheden ovnen eller på indre af ovnen air handleren kabinet. Tænd det, hvis den er slukket og vente på ovnen til at starte op igen.

•Mens stadig på ovnen, pop ud af coveret og check at se, om nogen sikringer eller indre afbrydere har blæst eller udløst varme kabinet. De skal måske udskiftes.

•Kontrollér alle tilbagevenden-air registre over huset. Fjern alt, der kan blokere for et register for at få luft at strømme korrekt gennem huset.

•Investigate alle dit varmesystem switches og reset knapper. En Sikkerhedsafbryder kan have udløst, hvis du var nødt til at slukke for strømmen til ovnen tilbage på. Nulstille alle knapper og kontakter, der har udløst eller slukket. Hvis du har et oliefyr på din ovn, kan cad celle relæ sensor har fornemmet at brænder flammen gik ud og slukket magt til brænderen. Når dette sker, en rød reset knap vil poppe op. Nulstille ovnen ved at trykke på denne knap.

•Kontrollér varme brændstof levering gauge. Er der masser af olie i olietank eller LP gas i gastank? Er naturgas linje ventiler aktiveret? Hvis der er masser af olie i tanken, og det vil ikke tænde, når du trykker på reset-knappen i kan årsagen være en blokering. Lejlighedsvis kan oliefilter olie brænde ovne blive blokeret. I så fald kan kalde en professionel til at komme og ordne det for dig.

•Lyt til ovnen blæser. Gør ovnen cyklus på med brænderen kører men blæseren vil ikke tænde? Dette er forårsaget af fan Grænseafbryder slukke oliefyret, fordi det har nået den ovn øvre temperaturgrænse. Blæser fan skulle tænde og køre når fan Grænseafbryder sanser at temperaturen har nået tur på point, så de kan flytte luft og forhindre det i at få noget varmere. Hvis det ikke fungerer korrekt, skifte fan grænse skal udskiftes.

•Look inde i blæser rum til at se, om blæser fan bæltet er brudt eller loose. Slukke blæser rum Sikkerhedsafbryder før du forsøger at ordne det.

Tips & advarsler

  • Løbende skubbe cad celle relæ reset-knappen vil oversvømme forbrændingskammeret med olie, som er en brandfare.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com