Lugten af septisk Gas uden for et hus

January 22

Om dit hjem bruger en by vandsystem eller en Septisk system, er det kritisk vigtigt at lære sladderhank tegnene på kloak gas lækage i eller uden for dit hjem, og hvad man skal gøre ved det. Ved at lære nogle forsigtige forebyggende og reaktiv skridt, kan du beskytte din familie mod de potentielle farer ved kloak gas eksponering.

Kloak Gas

Kloak gas er den fælles betegnelse for svovlbrinte gas, som er almindeligt produceret af fordelingen af spildevand affald. Svovlbrinte er oftest identificeret ved sin særskilte, rådne-æg-lignende lugt. På høje niveauer af eksponering, hydrogensulfid kan være farlige, men de rådne æg lugt kan påvises på et niveau langt under dem, som kan forårsage fare. Således fremsendes lugt af svovlbrinte gas i din værftet så snart den er opdaget.

Septisk systemer

Folk kan blive udsat for kloak gas i en række forskellige måder. Krakket gulv afløb, en utæt eller blokeret VVS tag udluftning, revner i fundamentet eller andre problemer kan føre til en gas lugt. . Med septisk systemer, kunne utæt kloak gas indikere, rør i feltet septisk afløbet er blevet beskadiget, septiktank er overfyldt, eller hele systemet er sikkerhedskopieret. Da alle dele af septiktanke system håndterer affald, der kan producere hydrogensulfid, kan det være vanskeligt at spore kilden til gas ved lugten alene.

Behandling af

Har en Septisk system vedligeholdelse professionel undersøge septiktanke system straks for at fastslå kilden til den utæt kloak gas. Som bemærket, lugten af kloak gas kan påvises på et sikkert niveau, men det kan være svært at fortælle, hvis et farligt niveau har bygget i din værftet som følge af den beskadigede Septisk system. Holde mennesker og dyr fra græsplænen for, så længe lugten fortsætter og indtil dens kilde kan bestemmes og repareret.

Sundhedsmæssige virkninger af kloak Gas

Ved lave koncentrationer, kan kloak gas forårsage øjenirritation, ondt i halsen og hoste, åndenød og væske i lungerne. Langsigtede, low-level udsættelse kan forårsage træthed, appetitløshed, hovedpine, irritabilitet, dårlig hukommelse og svimmelhed. Hydrogensulfid kan være dødelig på højt nok niveauer af eksponering, men det ville være ganske sjælden for et hjem til at producere nok kloak gas for at opnå at toksicitet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com