Den bedste måde at dække over jorden Pool om vinteren

January 24

En over jorden pool skal dækkes om vinteren at forhindre: 1) vragrester fra at komme i vandet; 2) algevækst; og 3) tab af kemikalier gennem fordampning og fordeling fra sollys. Poolen kræver en form for enhed til at absorbere trykket af skiftende isen for at holde isen fra at skubbe mod sidevægge og kollapse poolen eller rive lineren.

Solidt Cover

Et solidt cover er den bedste måde at dække en over jorden pool om vinteren. En solid, høj kvalitet dækning vil ikke rive nemt og kan bruges til mange sæsoner før det forværres og kræver erstatning. En pool dække har et reb omkring omkredsen der er snøret gennem øskner indbygget i låget. Stramme dette reb efter markedsføring dækslet pool til hold dækslet til trygt gennem vinteren. Bruge den rigtige størrelse cover til poolen. Det skal dække toppen og hænge over sider med plads nok til at binde det til puljen, så det ikke vil falde, når regn og is danner på poolen om vinteren.

Leaf Liner

Et blad liner er en mesh dække, der tillader vand at flyde igennem, men forhindrer blade og andet snavs i at komme i vandet. Nettet sidder på toppen af dækslet fast vinter. Fjerne blade, løft dækslet fra den ene side af poolen til den anden og fjerne fra poolen. Fjerne blade med et blad liner tager meget mindre tid end at bruge en hulske net hele vinteren og før du tager ned af den massive dækning i foråret. Løft ikke blad liner, når der er is på poolen, eller dække kan rive. Tør grundigt at forhindre mug og meldug fra at bryde ned materialet før opbevaring blad liner for sæsonen.

Vind pisk forebyggelse

Inden for blæsende, kan vinden få under dækslet og få det til at rippe fra poolen. Dette kan forhindres ved hjælp af vandfyldte pool dække tasker på kanten af poolen. pool dække klip, som sikre dækning til kanten af poolen. eller en vinter dækning segl, som er et produkt, der strækker sig rundt i kanten af poolen til at holde lineren stramt på plads.

Air pude

En luft pillow er en stor plastpose, der er fyldt med luft og placeret i midten af poolen før markedsføring vinter dækning på poolen. En luft pude holder regn, sne og is fra akkumulere i midten af poolen, så forsiden lettere at dræne når puljen er åbnet. Det også absorberer noget af presset forårsaget af ice dannelse, som reducerer stress på pool vægge.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com