Hvordan man dyrker sukkerrør i North Central Florida

January 26

Hvordan man dyrker sukkerrør i North Central Florida

Betragtes som en tropisk flerårig græs, trives sukkerrør i temperaturer på mellem 70 og 95 grader. Foretrækker USDA hårdførhed zoner 9-10, vokser sukkerrør med succes i north central Florida, som falder direkte inden for disse zoner. Hvis du bor et sted mellem Gainesville og Orlando, kan du plante sukkerrør fra midten af August til midten af November, forudsat du har en plet med fuld sol og veldrænet jord med et pH mellem 5,5 og 6,5. Sukkerrør vokser let i north central Florida fra 20-tommer frø stykker, som består af ét bud, et blad ar og en rod band fra et snit stykke af sukkerrør.

Instruktioner

•Test jorden før du begynder sukkerrør voksende proces. Jordbundens pH testkit er tilgængelige på anlægget planteskoler og havecentre.

•Break op af jorden med en pitchfork for at skabe en bøde-plantning medium. Bland kalk i jorden, hvis jord test afslører, at pH-værdien er lavere end 5.5, eller tilføje sphagnum, hvis jorden er over 6,5. Følg vejledningen på emballagen til tildeling beløb.

•Dig en grøft 3 inches dyb, 4 til 10 inches fra hinanden. Tilføje en 8-8-8 gødning til jorden i renden etiket anvisninger.

•Sæt sukkerrør seed stykker i renden vandret, side om side. Opfyldning grøft med de oprindelige jord. Klappe jorden for at fjerne luftlommer.

•Kapacitet sukkerrør med en soaker slange, som giver dyb vanding. Vedligeholde fugtig jord i en dybde af 1 tomme på alle tidspunkter. Skud vil begynde at spire fra jorden inden for 1 til 3 uger efter plantning i fugtig jord.

•Tilføj jord til skyttegrav til at gøre det højere som sukkerrør planterne begynder at vokse. En lille udvidelse af 2 til 3 inches burde være nok. Elevation af jordbunden vil bidrage til at reducere ukrudt vækst mellem skuddene.

•Tag skadedyr af plukke dem ud af sukkerrør. I north central Florida, melhårede bugs, larver, kan bladlus og termitter invadere sukkerrør afgrøder. Bruge en insekticid i tilfælde hvor skadedyr er ved at blive et problem. Sørg for det er sikkert at bruge på planter, der dyrkes for forbrug.

•Harvest sukkerrør et år efter plantning. Høsten kan begynde når som helst under den sene falder som regel efter 1 november i north central Florida. Brug en skarp par Sakse til at skære de modne sukkerrør stilke ned linjen jord.

Tips & advarsler

  • Vintertemperaturer i north central Florida kan falde til 20 grader. Forberede north central Florida overvintrer ved at anvende en 3 til 4 tommer lag af jord over skære sukkerrør stilke sukkerrør afgrøde.
  • Kingsize ikke sukkerrør i de første par uger af beplantning. Sukkerrør kan kun tåle stillestående vand, når det har nået en højde på 6 til 8 inches høj.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com