Sådan installeres udendørs legeplads

01/29/2014 by admin

Sådan installeres udendørs legeplads

En legeplads i din værftet kan give dine børn med en sikker, kontrolleret område at spille. Hvad du lægger på legepladsen afhænger af ledig plads og alderen på dine børn.

Instruktioner

•Vælg egnet udstyr til legepladsen. Hvad du vælger vil blive påvirket af alder af børnene bruge det samt antallet af børn, der vil bruge det på en regelmæssig basis. Det kan være at en swing indstille og et dias er alt hvad du behøver, men for ældre børn kan du overveje en trampolin eller klatring barer. Uanset hvad du vælger, være sikker på at alt er egnet til alder af børnene ved hjælp af det.

•Vælg det mest passende sted for legepladsen. Området skal være ryddet for sten, ikke i nærheden af vand og ideelt set inden for synsvidde af huset. Prøv at undgå direkte sollys til legepladsen.

•Decide hvor du skal sætte hvert stykke af legeredskaber. For en sikkerheds skyld skal der være masser af plads omkring hvert stykke. For eksempel omkring en swing skal sæt der være tilstrækkelig plads til swing til at flytte bagud og fremad så langt som det kan og så lidt mere plads til at gøre det muligt for børn hoppe ud.

•Installer en blød dækker over areal på legepladsen. Sand eller gummi barkflis vil gøre for en blødere overflade lander på end cement eller endda græs, som kan blive hårdt i tørt vejr.

•Følg fabrikanten 's anvisninger til punkt og prikke og Installer den leg udstyr du har valgt. Sørg for at du fast begrave rammer til det anbefalede niveau og give mindst den anbefalede clearance omkring hvert stykke.

Tips & advarsler

  • Kontrollere legeplads regelmæssigt for at sikre, at alt er stadig i god orden.
  • Erstatte den bløde dækker straks hvis det viser tegn på nedbrydning.

Relaterede artikler