Blomster senge for begyndere

July 1

Du har lige flyttet til et nyt hjem og du ved du vil blomsterbede, men du ikke er sikker på, hvordan du kommer i gang. Fra udformer ordninger til at vælge blomster til faktisk bygge senge, synes det som om der er så meget at gøre, det er overvældende. Hvis du tænker du skal springe til blomsterbede, fordi det er bare alt for meget arbejde, så tro om igen! I en enkelt dag, kan du forvandle din kedelig haverum ind i begyndelsen af en fantastisk blomst oasis.

Planlægge nu, plante senere

Hvis du har tøvet over starter et blomsterbed, fordi du troede, alle at grave ville bryde din ryg, vil du elske denne idé fra bedre boliger og haver. Start din no-grave blomsterhave i dag, og et par måneder senere, vil du være klar til at plante, sans tunge grave.

Du skal bruge bølgepap, nok til at dække din foreslåede haven websted i et enkelt lag, avis, mursten eller sten til kantning og kompost.

Bruge mursten og sten til edge din nye blomsterbed. Sted en enkelt lag af bølgepap i rummet og mætte det med vand. Tilføje avis i lag seks sider tyk. Dække avisen med tre til seks inches af kompost. Efter et par måneder, papir og pap vil begynde at nedbryde, og du vil være klar til at starte plantning.

Hvis du vælger blomster til dit nye blomsterbed

Mens du venter på din no-grave blomsterbed klar til plantning, bliver du nødt til at analysere både lys, din seng modtager og har brug for din blomst. Hvis din seng er i et område, der får solen næsten hele dagen, vil du ønsker fuld-solen blomster. Hvis din seng får skygge i det meste af dagen, skal du blomster, der trives i skyggen. Hvis din seng får lidt sol og nogle skygge, kigge efter blomster, vil delvis sol betingelser. Du kan også overveje blomstrende urter, der vil være både smuk og gavnligt.

Plante enårige, som vare kun 1 år, hvis du vil have en ny ser hver sæson, eller stick med stauder, som kommer tilbage hvert forår, hvis du ønsker en nem pleje blomsterbed. Overvej også, højden af blomster i din have. Hvis dit blomsterbed er foran en struktur som dit hus eller et skur, skal du sørge for at placere de højeste voksende blomster i ryggen, så de ikke blokerer solen fra kortere planter.

Du måske ønsker at fokusere på blomster af en bestemt farve, kun blomster med smukke dufte eller blomster, der blomstrer om natten. Hvis du beslutter dig på et tema, skal du sørge for at forske alle planter, som du føjer til din have til at gøre sikker på, de ikke vil præsentere nogen ubehagelige overraskelser. Hvis du har børn eller kæledyr, der måtte være i din have, Sørg for ikke at omfatte ethvert potentielt giftige planter eller kigge efter lav-torn sorter af roser.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com