Hvordan at tage sig af Gastrolux Køkkengrej

02/03/2014 by admin

Hvordan at tage sig af Gastrolux Køkkengrej

Gastrolux køkkengrej er holdbar og ikke-stick. Overfladebehandling af alle Gastrolux Køkkengrej, herunder stegepander, ristning pander og gryderet potter, er lavet af naturlige mineraler. Disse er super-opvarmede at obligation stramt til Køkkengrej, hvilket gør produktet uigennemtrængelig for lugte og pletter. Oprydning af disse ikke-stick gryder og pander er enkel, især hvis du rengør dem snart efter brug. Hvis du rengøre og pleje til din Gastrolux køkkengrej ordentligt, kan det vare mange år.

Instruktioner

•Tillad pan til at varme op før at indføre mad til Gastrolux køkkengrej. Du behøver ikke at bruge olie til madlavning de fleste elementer, ifølge Homeware hovedkvarter.

•Rengør køkkentøj snart efter brug, især hvis du ved et uheld har brændt mad i køkkengrej. Hånd vask køkkengrej ved at placere det i din køkkenvask. Fyld gryde eller gryde med varmt vand og et par dråber af flydende fad vaskemiddel.

•Scrub gryder med en våd sæbevand svamp, inde og ude. Hvis maden er vanskelig at fjerne, bruge syntetisk (nylon) skrubbe pad. Skyl køkkentøj godt med varmt vand.

•Tør din Gastrolux køkkengrej med et rent håndklæde. Sikre, at det er tørt før du placerer det i dit køkken frysere.

Tips & advarsler

  • Selv om non-stick overflade af disse gryder og pander er mindre tilbøjelige til at afskalning end billigere modeller på ikke stick køkkengrej, bør du stadig behandle denne køkkentøj med den samme Skånsom pleje. Brug plastik eller træ tjener redskaber og undgå barske slibemidler, såsom ståluld.
  • Selvom rengøring disse pander i opvaskemaskinen ikke kan ødelægge dem straks, er det sikreste for pander til at rense dem i hånden.
  • Gastrolux køkkengrej er ovnen-safe, men håndtagene, som du kan fjerne, er ikke.
  • Efterlad ikke mad i gryden til at gemme den. Fjerne rester og placere dem i en anden beholder. Syrer i fødevarer kan angribe non-stick overflade, ifølge Homeware hovedkvarter.

Relaterede artikler