Hvordan at slippe af med hvepse permanent

February 5

Hvepse er faktisk nyttige insekter, der dræber og spiser haven skadedyr. De angriber sjældent mennesker og kun bide Når modvirkes. Fordi de undertiden bygge deres reder i ubekvemme steder er det imidlertid vigtigt at fjerne dem fra området.

Instruktioner

•Med alle hveps reden fjernelse, vente, indtil det er mørkt, således at alle hvepse i reden. Selv med denne forholdsregel, kan du sprøjte reden flere gange over de næste par dage for at være sikker hvert hveps blev dræbt.

•Beskyt dig selv ved at dække. Hvepse er kun aggressive når de føler sig truet, og dræbe dem vil gøre dem meget vred. En biavler dragt vil give den bedste beskyttelse, men hvis du ikke har det på hånden kjole i lag af tykke tøj. Hvepse kan bide igennem bomuld. Gummi eller læder er bedst. Tape dit bukseben for at undgå fanget hvepse, og bære læderhandsker.

•For at fjerne antenne reder, som dem i tagskægget eller træet lemmer, stick med insekt spray, der er projektil og skyde en lang strøm af insekt killer, at holde dig så langt væk fra næste som muligt. Der er også insekticid bomber, der gør det muligt at du dræbe hvepse fra en sikker afstand. Gentag efter behov for at være sikker på du dræbe hver hveps.

•WaSPs vil også yngler i jorden, som er endnu mere farligt, som du ikke måske ved de er der, og ved et uheld vrede dem. Du kan sprøjte hullet, men denne form for close-up arbejde får du stukket. Det er lettere at hæld en lille mængde af benzin i hele, sætte den med en klud og flytte væk. Dampene vil dræbe hvepse. Gentag efter behov for at være sikker på at dræbe hver hveps.

•Når du er sikker på alle hvepse er død (dette kan tage flere dage efter sprøjtning), fjerne reder. Banke antenne reder gratis, og sørg for at grave op jorden reder eller fylde dem at undgå at have en ny koloni bevæge sig i.

Hæng hveps fælder til at undgå, at nye hvepse bevæge sig i. Sørg for at tjekke jævnligt for nye reder. Hvepse som cool tørre områder som under house tagskægget, eller selv i bil døre med løs støbning.

Tips & advarsler

  • For at undgå at tiltrække hvepse, undgå at have stærkt sød parfumer og sukkerholdige drikkevarer udenfor.
  • For at holde hvepse fra en picnic, placere en sodavand eller lille mængde af mad (Prøv hundemad) fra dit område for hvepse.
  • Hveps bid gør ondt. Fjerne stinger og vaske bid hurtigst muligt, behandle med is, Benadryl og ibuprofen.
  • Hvis du er allergisk over for bier, eller bange for du måske være allergisk, forsøg ikke at sprøjte hvepse dig selv.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com