Tips om installation af en vandfilter bag vaskemaskinen

February 6

Vandfiltre er installeret på vaskemaskiner til at fælde sediment inden det træder vaskemaskinen. Sediment kan blokere en maskine og forhindre vand i at flyde frit ind i vaskemaskinen. Filteret er som regel installeret på bagsiden af maskinen, som kræver, at du har en klar adgang bag maskinen under installationsprocessen.

Dræn vandslange

Du skal frigøre mindst en vandslange på din vaskemaskine for at indsætte et vandfilter. Før slangen er fjernet, helt dræne det for at forhindre vand i at tømme på gulvet, når slangen er afmonteret. Slå vand vandhaner, og tænd vaskemaskinen. Tillad vaskemaskine til at køre omkring et minut--nok tid for vandet at afslutte slanger.

Skære strømforsyningen

Tag altid stikket ud din vaskemaskine fra stikkontakten før udfører alle reparationer, herunder anbringelse i en vandfilter. Forsøg ikke at flytte vaskemaskinen indtil strømforsyningen har været adskilt for at undgå elektrisk stød.

Ren Inlet Valve skærmen

Før du installerer en vandfilter, rengøre skærmen inlet valve. Skærmen hjælper med at fjerne store stykker af snavs og snavs fra vandet strømmer ind i vaskemaskinen. Langsom vandføring medfører som regel, at skærmbilledet er blokeret. Konsultere din vaskemaskine manual for inlet valve skærmen rengøring instruktioner. Når du installerer en vandfilter, bør inlet valve skærm ikke blokere.

Vand Filter placering

En vandfilter kan installeres på enten varmt eller koldt vand linjer eller begge dele. I almindelighed, ønsker du at installere et filter på en vand linje med den største sediment oprustning hvor vandføringen er begrænset. Problemet er ofte isoleret til en enkelt vandlinjen, men problemet kan opstå med begge dele, afhængigt af din vandkvalitet. Filter installationsprocessen er den samme for både varmt og koldt vand linjer.

Slange fjernelse og udskiftning

Frigør de tilsvarende slange fra sin vandhane ved at dreje det mod uret, indtil slangen løsner og kan fjernes. Placere slangen i en spand eller synke for sikker opbevaring og at fange vand tilbage i slangen. Anbringer filter lige til vandhanen og Tilslut slangen ved at dreje den med uret, indtil slangen er stramt sikret. Bekræfte, der er ingen lækager ved afprøvning af vandhaner og vaskemaskine.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com