Virkningerne af regnvand på planter

July 12

Virkningerne af regnvand på planter

Planter er autotrofer eller får alle de næringsstoffer de har brug for fra miljøet omkring dem. Regnvand spiller en vigtig rolle, er denne funktion. Regnvand er den mest naturlige måde til planter at opnå fugt. Vand fra hanen har ofte tilføjet kemikalier, som det har behandlet og genbrugt til konsum. Regnvand har et højere niveau af ilt og er fri for skadelige mineraler og tilsætningsstoffer fundet i vand fra hanen, ifølge Texas A & M University.

Kunstvanding

Vand udgør 80 til 95 urteagtig plante væv og 50 procent af woody plantevæv, efter Clemson University. Dette vand går tabt gennem transpiration, en form for fordampning, hele dagen og skal genbestilles. Flere faktorer, såsom varme, sol og type anlæg, bestemmer den transpiration og mængden af vand hver plante har brug for. Planter bruge fugten i jorden til at genopbygge vandet tabt ved transpiration. Hvis der er ingen vand i jorden, vil bladene visner. Som mere vand er tabt, vil planten ikke og i sidste ende dø. Regnvand opbygger fugtighed i jorden og sikrer en sund plante.

Næringsstoffer

Regnvand frigør næringsstoffer og mineraler i jorden planten har brug for at overleve. Som jorden absorberer regnvand, en film former omkring jordpartikler ifølge Bellevue College. Rødderne så absorberer disse partikler i en proces kaldet diffusion. Disse næringsstoffer transporteres til resten af planten. Manglen på vand fører til mineral mangler og en usund plante. Derudover bruger anlægget vand sammen med fotosyntese for at gøre sukker. Vand bærer dette sukker gennem anlægget af vand til foder enkelte planteceller. Cellerne derefter konvertere sukkeret til energi, som anlægget bruger til at producere blade, blomster og frugt.

Syreregn

Syreregn er fælles efter vulkanudbrud eller når store mængder af svovldioxid og nitrogenoxider frigives til luften fra forbrænding af fossilt brændsel, ifølge US Environmental Protection Agency. Disse gasser fusionere med vand og ilt i atmosfæren til at danne et surt stof. Når dette stof falder i form af regnvand, absorberer jord det. Den sure karakter af denne regnvand opløser og fjerner næringsstofferne i jorden og øger mineraler, der er skadelige for planter. Hyppig eksponering for syreregn dræber planter.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com