Hvordan man opbygger en legeplads til børn

02/12/2014 by admin

Hvordan man opbygger en legeplads til børn

Bygge en udendørs legeplads er en glimrende måde at få dine børn væk fra den elektronik, der synes at dominere verden i dag. Det tilskynder dem til at få noget frisk luft og spille uden for. Bygning af legeplads kan være en vanskelig og givende oplevelse på samme tid. Det er noget hele familien kan tage del i. Den vigtigste ting at huske når man bygger en legeplads er at gøre det så sikkert som muligt.

Instruktioner

•Forbered webstedet. Bestemme, hvor du vil på legepladsen skal bygges. Tage hensyn til hvad du har plads til og hvor forskellige stykker udstyr vil passe. Før du køber tømmer eller planer, har et passende sted målt og sectioned ud. Niveau jorden om nødvendigt og fjerne eventuelle sten eller snavs.

•Purchase et kit, der har alt inkluderet, eller hvis du foretrækker, planer alene. Overvej dit budget, din konstruktion færdigheder og typen af udstyr, der er alderssvarende for dine børn. Du bør kunne købe kits eller planer til enhver større hjem forbedring butik.

Der er mange forskellige aktiviteter, som du kan medtage på din legeplads. Dias, gynger, walking broer og barer er alle populære valg. Hvis du er på et tab på hvilke aktiviteter dine legeplads bør omfatte, prøve at tage dit barn til parken og se, hvad han har mest sjov med. Hvis han holder sig til diasset, for eksempel, ved du for at sætte i en ærefrygtindgydende dias.

•Læs alle instruktionerne og sikre, at du har alle materialer på side. Det kan være nyttigt at skære din tømmer og bore alle dine huller før påbegyndelse byggeri. Når du kommer ind i opbygningen, kan det være svært at måle og vedhæfte uforberedt udstyr. Ved at forberede alle dine materialer, vil du spare dig selv en stor hovedpine. Hvis du har købt en komplet kit, bør dette ske for dig.

•Anchor dine indlæg sikkert i cement til at holde dem sikkert. Bruger post hul gravemaskine, grave din huller til de vigtigste stillinger og hæld i cement. Placer de vigtigste stillinger i cementen og bruge wire og stakes for at holde dem på plads mens de tørre. Sørg for de er helt tørre før man går videre. Du bør vente mindst 4 timer før at lægge nogen vægt på indlæg.

•Sæt alt udstyr sikkert til støtten stillinger efter de anvisninger, der fulgte med din kit. Omfatte masser af gelændere for børnene at holde på at mens klatring eller glidende. Sand alle træstykker grundigt.

•Finish legepladsudstyr med pletten og sealer eller farvestrålende maling. Gøre det en familie aktivitet og lad børnene hjælpe maling.

•Spread passende jorden dækker. Indstillinger omfatter barkflis, strimlet gummi, ært grus eller græs. Hver har fordele; Det er for det meste bare personlig præference.

Tips & advarsler

  • Sørg for at følge skiltene mod planerne nøjagtigt.
  • Tjek er koderne i dit område at være sikker på der ingen begrænsninger på bygningen.

Relaterede artikler