Hvad de skal gøre med Caladium blomster

July 26

Caladium, mere almindeligt kendt som elefant ører, er en alsidig plante, der kan anvendes i en bred vifte af udendørs indstillinger. Caladium foretrækker at være udendørs i et fugtigt klima. Caladiums bør plantes på et sted, hvor de vil modtage fuld til delvis skygge. Caladium skal vandes hyppigt i løbet af dets vækstsæson og gør ikke godt i koldt klima. Hvis du bor i et område, der er varme og fugtige somre og milde vintre, er en caladium et perfekt supplement til din have eller værftet.

Haven grænse

Caladium er en smuk tilføjelse til din have som en fuld, frodige kant i de golde, skyggeområder. Ud over at bruge det som et fyldstof, kan du plante din caladium som en liner langs din have hegn, på begge sider af en dekorativ bænk eller rundt i bunden af prydtræer. At have en befolkning på caladium på steder, der engang var nøgne vil give din have nyt liv og vil gøre disse tidligere tiltraengte forskoennelser pop med farve og liv.

Fortovet Liner

Hvis du har et træ-foret fortov eller vej til din hoveddør, kan du overveje at plantning caladium langs hver side. Denne måde, vil besøgende blive mødt med både kølige skygge og smukke, grønne og røde caladiums skyder frem. Caladiums hjælpe fremhæve kurver af gangbro og tegner dine øjne opad til træstammer og grene af din smukke træer. Med ugentlige vanding, bliver din gangbro frodige hele foråret og sommeren.

Blomsterkasser

Caladium også ser utroligt, når de plantes i en hængende blomst boks. Placer boksen på en veranda eller terrasse at give almindeligt områder nogle personlighed og liv. Caladiums vil i sidste ende fylde hele Plantekrybben og overløb på hver side. Dette gør for en fantastisk display i en ellers Tom hjørne, ved siden af et våbenhus swing eller sammen med et par af gyngestole. Fordi caladium elsker skyggen, vil et tag eller overhæng ikke skade dets voksende evne men i stedet hjælpe det blomstre.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com