Hvordan at komme i gang genbrug

February 18

USA producerer over 251 millioner tons affald hvert år. Kun omkring 32 procent af der er genbrugt. Som du udfylder din affaldssække hver uge, kan du tror, at en enkelt individuelle eller familie kan ikke gøre en stor forskel, men hvert stykke af genanvendt affald hjælper. I løbet af et år bruger gennemsnitlige amerikaner over 680 pounds af papir alene. Tilføje aluminiumsdåser, plast jugs og papkasser ind i dette og vi er hver især ansvarlige for en heftig mængde affald. Over en tredjedel af den gennemsnitlige losseplads er sammensat af emballagemateriale alene. Overtage kontrollen med papirkurven i din husstand og begynde genbrug-it kan gøre en stor forskel. Disse nemme trin bør få dig godt på vej.

Instruktioner

Oprettelse af et System

•Designate dine placeringer for genanvendelse. Ideelt set bør du forsøge at genbruge aluminium, papir, glas og plast. Den femte papirkurven bin er for alle andre materialer. Label hver bin klart, og læg dem tæt ved køkkenet, eller et sted, der er så bekvemt som muligt.

•Find en genbrugsstation. Du kan besøge Earth911.org, i afsnittet ressourcer til denne artikel, for at finde en Genbrugsplads nær dig. Du skal blot indtaste dit postnummer og det materiale, der skal genanvendes. Hvis du er heldig nok til at have curbside genanvendelse i dit nabolag, finde ud af hvad de genbruger og hvordan det skal sorteres.

•Planlæg en ugentlig tur. Har du familie, venner eller naboer, der også gerne starte genbrug, kan du muligvis organisere noget af en carpool. Hvis fire familier samarbejder, behøver hver enkelt kun at afhente alles genbrug og drop det ud på en samlecentral en gang om måneden.

Forbereder dine varer til genanvendelse

•Wash dåser og krukker. Du behøver ikke at forlade disse varer helt ren, men du bør i det mindste skylles ud nogen mad eller drikke containere inden du lægger dem i den genanvendelse bin.

•Fjern ikke-genanvendelige komponenter. Tage hæfteklammer af papir, fjerne låg fra kander og krukker, og tjekke med din genbrugsstationen til at se, om andre aktioner bør tages til at sikre, at dine varer er klar til genbrug.

•Få alle involverede. Sørg for, at hvert medlem af din familie ved hvad der foregår og forstår dit system. Omfatte billeder af de genanvendelige elementer på hver placering til at hjælpe børn med at forstå hvad der foregår hvor.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan genbruge alt, vælge en eller to punkter, som smide du en masse. Hvis du har et hjemmekontor, sætte en separat bin derinde for papir. Hvis du drikker meget sodavand, genbruge aluminiumsdåser. Hver lille smule hjælper.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com