Hvordan at tage sig af dit Zebra anlæg på en enkel måde

February 18

Nogle af jer kan have zebra planter som jeg gør. Dog kan du ikke har et system til at tage sig af tropiske planter. Dette er bare nogle viden for dig, så du vil vide hvordan man tager sig af dem.

Med min enkle instruktioner vil ejeren af anlægget zebra have bedre held vokser det.

Instruktioner

•Først hvis du ser bladene får uudviklede eller hvis lavere blade er afsporet, din plante behov lidt mere vand. Disse planter er hjemmehørende i Brasilien og så de kan lide det varmere klima. Aldrig over-vand eller under vand dit anlæg. Da de ikke er den nemmeste plante at opretholde, forhåbentlig fik du en med blomster på det.

•For at dyrke dem til perfektion, disse planter skal plantes god veldrænet tropiske jord. De har ligesom varme brusere hver gang i et stykke tid.Stadig, give aldrig dem direkte sollys, det brænder deres blade og kan ændre deres farve. De kan lide indirekte sollys. Mine venner er i nærheden af vinduet men i hjemmet.Sætte nogle småsten eller kugler under gryden, (som har et hul), så mens de er fugtige de kan give nogle luftfugtighed til dine planter.Hvis blomsten visnen, spidsen skal tages og anlægget skal flyttes til en placering, varme og lys. I sommeren, de kan flyttes til, hvor der er skygge. Hvis du giver dem god befrugtning og pleje, de bør blomstre igen kommer falde.

•Til spider mite kontrol, bare vaske ned dit anlæg og sørg alle de små webs er væk.

Her er et link til et websted, der giver yderligere oplysninger om, hvilke temp. at fastholde dem på og andre gode ting:

http://www.houseplantsforyou.com/Zebra-Plant/

Tips & advarsler

  • Disse planter kan vokse op til 6 fod høj og kan blive 5 fod bred, så sørg for du beskære dem til den højde, du kan lide dem på.
  • Følg vejledningen jeg gav dig hvis du ønsker din plante til at vokse godt.
  • Investere i en luftfugter, hvis du vil mange af dem.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com