Attic isolering anbefalinger

February 19

Korrekt isolering på loftet kan hjælpe med at holde din ejendom varm og også reducere varmeregningen. Loftet er en af de letteste steder i huset til at isolere, men effektiv isolering afhænger korrekt forsegling alle utætheder mellem loftet og resten af ejendommen. Mængden af isoleringsmateriale kræves til loftsrum installation afhænger af hvor du bor, og hvor meget isolering er allerede i loftet.

Isoleringsmateriale

Attic isoleringsmateriale er klassificeret af "R-værdi" der måler materialets varmebestandighed. Isoleringsmaterialer med en højere "r-værdi" giver flere termisk effektivitet end dem med lavere værdier. R-værdi krav afhænger af din lokale klima- og om du føjer til eksisterende isolering eller installerer isolering i en ny ejendom. F.eks kræver et uisoleret loft i Florida R-30 til R-60 isolering et uisoleret loft i Minnesota bør isolering mindst R-49 til R-60. Tjek på lokale krav på et hjem forbedring center eller ved at kontakte US Department of Energy.

Forberedelse

Grundig forberedelse er nøglen til effektiv isolering. Til loft isolering kan fungere korrekt, skal du forsegle alle utætheder mellem loftet og resten af ejendommen. Bruge ovnen cement eller høj temperatur caulk at forsegle omkring skorstene og anvende lang levetid caulk at forsegle små huller og huller omkring toppen af indvendige vægge. Skum boards eller strimler kan forsegle større huller effektivt. Loftet skal have ventilation, så installere kanalen udsugnings fra inde til uden for loftet. Dække fan boliger inde på loftet med en boks og forsegle kanalen hvor det afslutter boksen. Dække alle åbninger til loftet-området, som skotter og soffits med krydsfiner at forhindre luft lækager.

Brandsikring

Brandsikring er en vigtig overvejelse, når du installerer isolering i lofter. Når du har forseglet loftet for utætheder og installeret den nødvendige ventilation duct, Sørg for at nogen varmeproducerende udstyr i loftet, for eksempel udstødning fans, lys og Skorstene mødes brand clearance sikkerhedskrav. Det betyder mindst en 3-tomme hul mellem varmeproducerende udstyr og omkringliggende isolering. Hvis det er nødvendigt, skal du oprette den nødvendige frihøjde ved at installere metal blinkende blokerer omkring varmeproducerende udstyr eller strukturer.

Installation

De mest almindelige typer af loft isolering er loose-fill eller batt isolering. Loose-fill anlæg, isoleringen er spredes løst over i loftet. BATT isolering leveres i ruller. Rul isolering batts og skubbe hver batt på plads mellem de træ bjælker i loftet tag ramme. Loose-fill isolering er normalt billigere at installere og giver bedre dækning, ifølge USA Department of Energy.

Forsigtighed

Udvise forsigtighed, hvis du vil føje til isolering allerede i dit loft. Nogle ældre isoleringsmaterialer består af vermiculit, der kan indeholde asbest. Asbest udgør en alvorlig sundhedsrisiko, så forsøg ikke at fjerne det selv. Altid få en isolering entreprenør, der er certificeret til at håndtere asbest for at fjerne enhver vermiculit isoleringsmaterialer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com