Græs, der kan vokse i tunge skygge

02/22/2014 by admin

Græs, der kan vokse i tunge skygge

Lige andre planter kræver græs en bestemt mængde af vand og sollys for fødevareproduktion og vækst. Flere typer af græs trives i områder, hvor sollys er sparsom ved at snuppe og gemmer den mindste mængde af lys. Derudover styrer temperaturen, hvor godt græs vokser, hvilket gør det mere vanskeligt at vælge den perfekte bunddække for stærkt skyggelagte områder.

Klimazoner for græs

USA består af klimazoner baseret på den gennemsnitlige temperatur og luftfugtighed. De nordlige områder opleve kolde vintre med ekstremt lave temperaturer. Sydlige zoner har typisk milde vintre med ekstrem varme om sommeren. Steder inden for dette brede interval er benævnt "overgang" zoner. Mens næsten alle former for græs vil vokse i hver zone midlertidigt, sikrer hvis du vælger en race, der tolererer klimaet og trives i skyggen ordentlig jorden dækning.

Nordlige zoner

Krybende Rød Svingel, eller Rød Svingel, dækker skyggelagte områder i de nordlige områder af USA og modstår køligere temperaturer. Chewings Svingel vokser aggressivt i skyggen af nordlige zoner, ofte at overtage andre græs. Det tilpasser sig godt til klimaet i de nordlige områder samt den ufrugtbare, sure jord. Hårde Svingel tåler skygge eller sol og vokser bedst i det nordlige USA.

Sydlige zoner

Saint Augustine tåler de høje sommertemperaturer i de sydlige zoner. Men det kan ikke tåle tørke eller koldt vejr. Saint Augustine evne til at vokse i saltholdige områder gør det velegnet til skyggelagte områder langs kysten. Zoysia vokser i en række forskellige jordtyper. Det også tolererer tunge skygge men har en langsom vækstrate. Tusindben tåler ikke skygge samt Zoysia men giver en lav vedligeholdelse alternativ for skyggefulde plæner, når de blandes med andre græs.

Overgangen zoner

Krybende Rød Svingel, eller fine Svingel, vokser godt overgang zoner og tåler de køligere temperaturer. Skyggen tilbyder krybende Rød Svingel en pause fra varmere temperaturer. Zoysia, fundet i det sydlige overgang zoner, også tolererer overgang temperaturer og skygge i køligere klimaer lider men i barske temperaturer. Skygge blander for overgangszone omfatter ofte bluegrass og og Svingel (Se Resources).

Relaterede artikler