Kan du opbygge en hegnet ud af elletræ?

March 2

Kan du opbygge en hegnet ud af elletræ?

Elletræ er en amerikansk hårdttræ relateret til birketræ. Træets blød konsistens gør det til et populært valg for møbler skabere i træets oprindelige det nordvestlige USA og resten af landet. Opbygge objekter til udendørs brug, kræver herunder et hegn, fra elletræ omhyggelig planlægning og træ forberedelse. Manglende korrekt behandling af træet kan resultere i langsigtede holdbarhed spørgsmål.

Arbejder med elletræ

Elletræ har en straight korn og endda tekstur, hvilket gør det til et ideelt valg for opbygningen af møbler, frysere og døre. Ifølge den amerikanske hårdttræ Export Council gør elletræs ensartede korn det let at oprette ensartede udskæringer og bestyrelser. Du kan bruge denne ensartethed til din fordel, når bygge et hegn for dit hjem have eller baggård. Træet er også meget modtagelige for slibning og farvning med minimal stabilitet tab efter tørring. Dette tillader dig at oprette et hegn til at matche din have overordnede farveskema.

Små hegn projekter

Hvis du har en stor baghave, kan elletræ ikke være det bedste valg som et træ for dit hegn. Elletræ er en hårdttræ med en midterste kvalitet med hensyn til tæthed og har under gennemsnitlige chok modstand, når bøjning og stivhed. Dette betyder, at træet ikke vil holde godt i et hegn, forventes at udholde konstant pres fra elementerne eller misbrug af børn og familie kæledyr. Indarbejde elletræ i en mindre hegn, projekt kan være smartere ruten, hvis du har et stærkt ønske om at bruge træ.

At skabe indviklede mønstre

Oprettelse af et hegn med indviklede mønstre kræver et træ med en høj grad af elasticitet og endda tekstur gennem træets årer. Ifølge møbler leverandør Front Gate giver elletræ disse hovedegenskaber, så du kan oprette et hegn design, der omfatter indviklede udskæringer og mønstre. Et hegn af denne type kan give en spidse accent for en specialitet haven, herunder en urt eller Zen garden, som du ikke forventer at modtage en høj grad af mund trafik.

Beskytte en elletræ hegn

Træ fra en elletræ eller andre træ er sårbare over for skader fra de elementer og rådne.Ifølge den amerikanske hårdttræ Export Council er elletræ modtagelige for behandling fra konserveringsmidler designet til at øge træets holdbarhed mod vejrliget og beskytte det mod skader, der kan føre til at rådne. Manglende korrekt behandling af træ, der anvendes til at skabe dit hegn kan føre til omfattende skader der kræver du at bruge tid og penge erstatter hele sektioner af projektet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com