Kan du Restring en Egg Slicer?

March 3

Kan du Restring en Egg Slicer?

Æg slicere er bekvem enheder for professionelle kokke og hjem kokke ens. En typisk design består af et hængsel og en serie af stål, men slicere er tilbøjelige til at bryde fra tid til anden. Når en af ledningerne bryder, kan du få en udskiftning ledning. Mange typer af æg slicere giver mulighed for nem wire udskiftning. I virkeligheden, kommer mange æg slicere med ekstra ledninger når købt. Du kan finde de passende ledninger til at erstatte brudt dem fra et par andre kilder.

Strengen udskiftning

Mange kvalitet æg slicere er designet så ledninger kan nemt fjernes og erstattes. Dette gør det nemmere at rengøre ledningerne grundigt. I mange designs, ledningerne let snap ud til fjernelse og snap tilbage på plads, men metoden til fjernelse kan variere mellem udsnitsværktøjet. Du kan muligvis købe udskiftning egg slicer ledninger fra producenten, hvis produktet ikke kom med ekstra ledninger. Mange virksomheder gør æg slicere med klaver ledninger, så hvis du kan bruge disse som en udskiftning. Alternativt, hvis du er i stand til at finde egg slicer ledninger, prøve andre typer af stålwirer, som guitar strings.

Pleje og vedligeholdelse

Æg slicere skal vaskes før brug, ledninger medtaget, for at holde dem i orden nå. For at fungere korrekt, skal du sætte mad i midten af bunden. Skub forsigtigt på toppen af slicer til at forsigtigt skære mad. For meget kraft kunne stamme og fastgør ledninger. Undgå udskæring umodne frugter, der er svært, som kan understrege og bryde ledningerne. Med ordentlig pleje, kan egg slicer ledninger bo i god form.

Brug

Æg slicere er alsidige genstande, men skal anvendes korrekt. Forskellige udskæring stilarter kan gøres baseret på orientering af varen. For eksempel kan du orientere æg til ovale skiver, i stedet for runde skiver, ved at angive den sidelæns på basen. Du kan sikkert bruge en egg slicer til at skære kiwier, svampe, jordbær og forskellige andre typer af fødevarer. Men du bør altid bruge pleje og kun skære bløde fødevarer. Mange egg slicer brugere kan opleve, at en simpel fejl let kan bryde alle enhedens strenge. Dette sker normalt når hårde fødevarer såsom frosne jordbær, der anvendes i enheden.

Typer

Der findes en lang række egg slicer stilarter. Nogle designs er mere modstandsdygtig over for slid og ælde af strengene end andre. Bladet designs har stål knive i stedet for tynde ledninger, så de ikke vil bryde så let. Kommercielle-grade slicere tendens til at have tykkere ledninger, at modstå bryde bedre end billigere versioner.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com