Lodgepole Pine sorter

March 4

Lodgepole Pine sorter

Arternes lodgepole pine (Pinus contorta Dougl.) er relateret til Jack fyr, skovfyr og schweiziske Bjergfyr. Lodgepole pine er opkaldt efter sin lange, slanke polakker, som traditionelt støttede indianske tipier eller lodges.

Lodgepole Pines

Lodgepole pine er hjemmehørende i Rocky Mountains og Cascade-Sierra spænder. Træet vokser høj og straight med en smal krone. Det danner glat, gradvis smallere poler, når de vokser i tætte, overfyldte stande. I åbne stande består afrundede kroner af store, kløvet grene, undertiden strækker sig til jorden. Træet vokser 25 til 70 fod høje. Kronen når 15-25 fod bred. Træet har ru, skællet bark af en mørk, rødbrun farve. Fugle, egern og pindsvin bruge træet som en fødekilde. Træet bruges til bjælkehuse og hegn.

Jack fyrretræ

Jack pine (P. banksiana) er en forskellige arter fra lodgepole pine, men deler den samme afstamning. Sortimentet omfatter store områder af Canada og nordlige USA Jack pine er territoriale træet af Canada's Northwest Territories. Kirtlands Løvsanger, blandt de sjældneste af træ Løvsanger, afhænger af unge bevoksninger af Jack pine for sin avl levested. Undertrykkelse af naturlige brande elimineret unge Jack pines, kørsel fugl nær udryddelse på grund af habitat tab. Et stativ er nu vedligeholdes i Michigan gennem en kontrolleret brænderprogram. Jack pines nå 80 fod høj ved modenhed med en åben, uregelmæssig krone. Canadiske indfødte anvendes traditionelt Jack fyrretræ til kano rammer.

Skovfyr

Skovfyr (P. sylvestris) vokser 25 til 50 fod høj med en krone bredde af 20 til 35 fod. Det var indført fra Europa til Nordamerika i kolonitiden og er naturaliseret i nogle områder. Det er grundigt plantet og høstet for juletræ industri. Skotsk pines overleve på dårlig jord og tåler tørke. Træerne bruges til erosion control. Det er en attraktiv træ til dekorative formål og er verdens mest udbredte distribueret fyrretræ. Flere skovfyr sorter er kommercielt tilgængelige.

Swiss Bjergfyr

Den schweiziske Bjergfyr (P. uncinata) er en straight, oprejst træet vokser så høj som 70 fødder med grålig til sortbrune grå bark. Kronen er conically formet. Schweiziske mountain fyrretræer vokser overalt i Europa og de vestlige Alper og ind i Tyskland og Frankrig. Det er almindeligt plantet i Nordeuropa og Middelhavsområdet som del af genplantning projekter.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com