Sådan fjernes en nabo trærødder

March 5

Du kan ikke kontrollere trærødder. De er, hvordan træet modtager næringsstoffer og spredes i træet vokser større. Desværre, rødder fra din nabo træet vil efterhånden vokse ind i din værftet. Rødderne gør det svært at slå græsset korrekt, og, en gang stor nok, måske blive en udkobling fare. Før du fjerner de rødder, der er vokset op på din ejendom, skal du bede din nabo om hjælp og tilladelse. Du skal ikke et uheld dræbe hans træ mens du fjerner rødderne.

Instruktioner

•Tag snavs og græs fra omkring træet rødder, der vokser på overfladen i din værftet. Dette giver dig et klart billede af dem. Ikke grave op nogen rødder, der er begravet under mere end 2 inches af jord, som disse dybere rødder er nødvendige af træet.

•Indstil som rødder til at skære. Undgå udskæring til rødder, der er mere end 1 tomme tyk, som disse staude rødder er nødvendige af træet. Tyndere rødder, kendt som feeder rødder, kan fjernes sikkert.

•Brug håndsav til skive feeder roden så tæt på sin base som muligt. Trække roden op af jorden med hænderne løsne det fra jorden med murske, efter behov. Fortsæt, indtil du har fjernet ca. 15 procent af de mindre rødder fra din værftet; mere og træet vil blive beskadiget.

•Slice off enhver rod suckers med haven clippers. Disse er de unge træer, der vokser lodret fra rødderne af et træ. Fjerner alle disse fra din værftet vil ikke skade træet voksen.

•Discard rødder og træ suckers med dit haveaffald, eller bruge rødderne som kindling.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com