Sådan installeres Casing Molding

September 4

Sådan installeres Casing Molding

Kabinettet støbning kan gøre dine vinduer og døre mere visuelt tiltrækkende. Det er dybest set en ramme for en åbning, der dækker forbindelsen mellem en væg og en dør. Afhængigt af den stil, du ønsker at opnå i dit hjem, kan du vælge fra en bred vifte af beklædning støbning materialer, former og dimensioner. Ligegyldigt hvilken slags molding strimler du vælger, men forbliver principperne for installation casing de samme. Kabinettet støbning er en stil af molding, der har en nice udseende. Det er knyttet til den indvendige dørkarmen.

Instruktioner

•Measure bredde på døren hvor indersiden kant af kabinettet skal installeres. Anvende foranstaltningen til strip startende fra den stumpe vinkel. Marker det nøjagtige sted med en blyant.

•Klippe strip på det markerede sted med en power miter så. Igen, Sørg for snittet er rent, og hvis det ikke er, brug mild sandpapir og forsigtigt fjerne splinter fra kanterne.

•Sæt strip, nu skære på begge sider over døren. Mens du holder strip, brug niveau til at afgøre, hvornår strip er helt vandret og derefter søm striben med en sømpistol. Normalt er det nok at nagle strip tre gange--i midten og på begge sider.

•Klippe bånd til siden af døren på samme måde, på en 45-graders vinkel på den ene side, ved hjælp af en power miter så. Check hvis gering joint passer perfekt ved at sætte strimlen bellow allerede installerede top kabinettet. Hvis ikke, kan du ændre det med sandpapir. Nu er det tid til at bruge et niveau på side strimmel for at sikre det er helt lodret.

•Measure afstanden mellem indvendigt kant af den øverste beklædning og gulvet-- eller et par inches over gulvet afhængigt af dit gulv støbning. Tage side stribe og anvende foranstaltning begyndelse fra dens indvendige, stumpe vinkel, og sørg for at markere den nøjagtige sted.

•Klippe siden strip på den afmærkede plet på en 90-graders vinkel. Brug sandpapir til at perfektionere grænser af snittet. Hvis kabinettet er træ, anvende en lille mængde af regelmæssige gule trælim til afskårne side af strimlen. Hvis kabinettet er gips, bruge epoxy eller lim. Enhver form for hjem reparation lim er OK, fordi huset gonna være naglet alligevel.

•Sæt siden strip omhyggeligt under huset over døren, og sørg for spids vinkel er perfekt og limet i. Kontroller igen, hvis side strimmel er helt lodret ved hjælp af en plan. Nail side strip ved hjælp af en sømpistol i mindst fire steder.

•Gentag trin 4 til 7 for anden side strimmel af døren.

Tips & advarsler

  • Før du køber nogen materialer eller udstyr, afgøre hvilken type beklædning ville være den mest hensigtsmæssige for din døre eller Vinduer. Sørg for, at dens vægt, stil og dimensioner er i balance med den overordnede udformning af rummet, og andre lister i huset.
  • Sørg for at bære holdbare handsker og sikkerhedsbriller til at forebygge skader forårsaget af træ splinter.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com