Hvordan man kan forebygge oversvømmelser af floder

March 15

Hvordan man kan forebygge oversvømmelser af floder

Oversvømmelser kan være forårsaget af en række faktorer, såsom kraftig regn, afstrømning og over-mættet jord, frosne jord, høj floden niveauer, is syltetøj og endda urbanisering. En river flood opstår, når vandet stiger over floden bank. Selv om floden oversvømmelser kan bevise, skader på ejendom, floden oversvømmelser kan forudsiges og er nemmere at omgå end skader fra en flash oversvømmelse. Tidlig forudsigelse tillader byer og beboere til at forberede deres private hjem og virksomheder fra oversvømmelser.

Instruktioner

•Train frivillige fra dit samfund, således at de ved korrekte procedurer om, hvordan man placere sandsække og tildele specifikke stillinger til hver frivillige. Dette kan hjælpe med at lette processen bør din by være truet af floden oversvømmelser.

•Overvåge nedbør til en by tæt, under hensyntagen til mængden regn, sne ophobning og potentiale blokeringer i floden. Hvis en flod bliver blokeret af is, kan ophobning af vand være for meget for floden for at flytte nedenstrøms.

•Forbered sandsække, som normalt består af polypropylen og foranstaltning 14 inches lang og 24-26 inches lang. Fyld poserne med sand, silt, ler eller snavs, så de er en halv til tre fjerdedele fuld.

•Vælg en site for den levee og drage fordel af naturlige funktioner. Sørg for at du forlader omkring 8 fod for at manøvrere mellem bygningen af diget og bygninger til at pumpe nedsivning eller forstærke diget efter behov.

•Estimate antallet af sandsække, som du har brug for baseret på lineære fødderne af dæmningen. For eksempel, hvis højden af en levee skal være 1 fod, skal du ca. 600 poser til at fuldføre en 100 fod lange afsnit. Hvis du har 2 fødder, skal du 2.100 poser. Husk på at den pyramide-formet levee skal være mindst 1 fod højere end de projekterede crest floden, så du tegner sig for udsving i vandstanden.

•Tag snavs hvor dæmningen vil blive bygget.

•Build en levee ved hjælp af den placering, der ville bedst gavn for din situation. Placer sandsække på langs, så de forbliver parallelt med retningen af strømmen og overlapper taske med tidligere posen til at skabe en tæt forsegling. Gang på toppen af poser for at sikre, at de er kompakt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com