Hvordan man laver en ovn fra solen tørrede mursten

March 16

Hvordan man laver en ovn fra solen tørrede mursten

At gøre en lille ovn ud af solen tørrede mursten er en forholdsvis ligetil projekt, selvom du bliver nødt til at afsætte flere uger for at give tid til mursten til tørre. Være parat til at starte dette projekt omkring en måned før du vil have en afsluttet ovn. Arbejdet er opdelt i to dele. Du skal først gøre mursten, så du skal samle dem ind i en ovn.

Instruktioner

Gør mursten

•Build en ramme for mursten ved hjælp af træ. Gøre så mange billeder som du ønsker at fremskynde processen. Du kan gøre rammer enhver størrelse du lide, men en god grundlæggende størrelse er 8 inches med 3 inches. For at gøre rammen, skåret tre stykker, der er 8,5 inches med 3 inches, derefter klippe to stykker, der er 3 inches med 3 inches. Samle rammen ved at vedhæfte to af de lange stykker i de to korte stykker ved hjælp af hammer og søm, at gøre et rektangel. Hammer det sidste stykke på bunden af rektanglet. Lad øverst ramme Open.

•Kontrollér en ekstra ramme, der er ca 2 fod kvadrat. Dette er taget af din ovn. Samle ramme for taget på samme måde du gjorde mursten rammer. Du skal bruge fire stykker, der er 24 inches længe af 3 inches lang og et stykke 2 fods firkantede krydsfiner. Brug hammer og søm til at samle 24 tommer brikkerne i et kvadrat, og derefter vedhæfte krydsfineren til bunden.

•Mix mursten blanding. Du vil ønsker en 50/50 blanding af jord og ler, som kan købes fra en hjem levering butik eller en konstruktion levering selskab. Bland jord og ler sammen og tilsæt vand, indtil blandingen er sammenhæng i dejen. Placer mursten i sand-foret rammer og niveau dem med en pind. Du skal cirka 5 pounds af kombinerede jord/ler blandingen pr. mursten. Du skal bruge svarende til 100 klodser til dette projekt, så du får brug for cirka 250 pounds af jord og 250 pounds af clay. Du skal også omkring 1,5 gallons af vand pr. mursten, så forventer at bruge 150 gallon af vand på dette projekt.

•Efter ca. 30 minutter, drej mursten på en seng af sandet og lade dem hærde i solen i ca. tre uger, dreje dem så de bliver hvide.

Gør ovnen

•Rengør en plet på det snavs, der er ca 2 fod kvadrat.

•Opret en base for ovn af mursten, skubbe dem tæt sammen. Dette er gulvet i din ovn. For dette, vil til siderne, du ønsker at skabe et to-fods firkantede klodser. Dette betyder, at du skal bruge tre af 8-tommer lang mursten på tværs for hver række, og du skal bruge otte rækker af mursten. Stak dem med den lange side ned, skiftende hver række lidt så slutningen af en mursten er i midten af mursten under den. Ved at holde mursten tæt stablet, eliminere du behovet for mørtel, der kan knække når murstenene få varm og udvide.

•Build sider af ovnen, stabling mursten stramt sammen og forlader en 1-foot åbning i den ene side, så du kan få adgang til din ovn. Du skal måske skære mursten for at få dem til at passe siderne af ovnen. Som med base, skal du otte rækker af tre mursten. Fordi du skiftende dem, vil hver anden række begynder og slutter med en halv mursten. Du kan bruge enhver saven til at skære dem, men en mursten skæring vedhæftet fil til en tabel saw ville være den letteste metode.

•Lift de større stykke af mursten på toppen af ovnen til at oprette et tag. Dette er den brik, du har foretaget i afsnit 1, trin 2. Dette stykke vil være meget tunge og vil sandsynligvis kræve hjælp til at løfte. Bore et par huller i dette stykke at give mulighed for ventilation.

Tips & advarsler

  • For at bruge ovnen, skal du placere træ og andre brændbare stykker på bunden. Sætte din keramik på toppen af træet og dæk den med strå og andre brændbare materialer og lys branden.
  • Noget udnytte høj varme kan være meget farligt. Sørg for ovnen er en sikker afstand fra elementer, som kan antændes.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com