Hvordan man laver mønster romerske nuancer

March 18

Mønster romerske nuancer udnytte stof med en fed mønster. På grund af stoffet mønster design, skal stoffet være mønster-matchede før du foretager skyggen. Mønstertilpasning ofte fordobler mængden af stof for at skabe skyggen. Hvis din windows er for bred og du har søm dit stof, har du også at patternmatch; ellers vil sømmen ser akavet på din nye nuancer.

Instruktioner

Passer stof mønster og gøre en romersk skygge

•Measure højde vindue plus 6 inches, ved hjælp af et målebånd. Før du kan klippe dit stof, svare til mønsteret. Sted dit stof opad. Brug din højdemålene til at lokalisere området i mønster du vil bruge og Gentag. Skær den første del af dit stof til højde, ved hjælp af saks.

•Find en bemærkelsesværdig del af mønstret. Husk på, du forsøger at søm to stykker stof sammen til at have tilstrækkelig bredde for dit projekt, så vælg en bemærkelsesværdig spot nær enten bræmme. Tag dit andet afsnit af stof og finde mønster gentagelse tættest på den modsatte bræmme kant. Fold bræmme under den lodrette linje af mønster gentagelse. Placer den anden stof kant, så det passer præcist til den første stof mønster. Pin dem sammen.

•Overførsel pinkoden linje på bagsiden af tøjet og sy en lodret søm, hvor de to stoffer matcher præcis, ved hjælp af symaskinen. Forlade 1/2 tommer søm stof og trim overskydende. Skåret dit stof højden på det andet stof halvdelen. Jern din flade søm. Måle bredden af dit vindue plus 2 inches. Center din mønster inden bredde og skær bredde af stof til den korrekte størrelse.

•Measure bredden af vinduet inde i kabinettet for vinduet. Klip en 1 x 1 tommer bestyrelsen lægte med en bordrundsav. Skru lægte i undersiden af toppen af vinduet casing, ved hjælp af lange skruer og en magt skruetrækker.

•Klippe krog og løkke tape bredde af lægte og tryk på den selvklæbende krog side langs den øverste front (som rummet) lægte. Sted den fuzzy side af båndet til side til senere brug.

•Measure bredden af vinduet plus 2 inches og højden af vinduet plus 6 inches og skære en stofbeklædning for den romerske skygge. Skære seks træ dyvler bredden af vinduet minus 1 1/4 tommer. Skære fem stykker af romerske skygge rør tape af vinduets bredde. Efter opskæring dit første stykke rør tape, skal du placere din første tape over de resterende bånd og justere de plast sløjfer. Trim off den lille overskydende på den ene side og skære den fulde længde på anden enden. Dette vil give dig identiske stykker rør tape.

•Sæt din stof og liner lige sider sammen og sy en 1-tommer søm ned begge sider og på tværs i bunden. Sy en anden søm 1/4 tomme fra bunden. Skær den nederste hjørner med en 45-graders vinkel 1/4 tommer fra den øverste søm. Indsæt en dyvel i den nederste lomme og drej din stof højre side. Jern din sømme.

•Klap 1 tomme af toppen af stoffet over liner og pin fuzzy krog og løkke båndet i bredden af skyggen. Sy bånd og stof sammen med to sømme for ekstra styrke.

•Sæt skyggen nedad. Foranstaltning 3 inches fra den øverste kant på to steder. Tegn en lige vandrette linje på tværs af liner i blyant. Foranstaltning 4 inches fra den nederste kant i to steder og trække en anden linje. Måle mellem linjerne og dividere med 2-3-4, indtil du når et tal mellem 6 og 8. Hvis målingen er 27 inches og du dividere med 4 får du 6 3/4 tommer. Dette er størrelsen på din læg, hvilket betyder, at du vil have fire læg på 6 3/4 tommer hver.

•Measure og tegne en vandret streg for hver læg. Placer toppen af et romersk skygge tube bånd langs den nederste kant af en blyant linje. Start syning langs toppen af rør tape 1/2 tommer fra siden af skyggen og holde op med at sy 1/2 tommer fra anden siden. Indsæt en dowel i båndet. Drej 1/2 tommer ekstra stof under og hånd-sy lommen lukket med en nål og tråd.

Tage netledningen ud og hænge din Roman skygge

•Klippe ledning dobbelt højden og svarende til bredden af vinduet. Du skal bruge én ledning til hver side og ledninger hver 10 til 12 inches mellem siderne. Knude din ledningen på den laveste plastic løkke. Tråd din ledningen op lodret fra bunden til toppen gennem hver sløjfe umiddelbart over det. Gør dette for hver ledning.

•Sæt din Roman skygge til din batten ved at trykke på krogen og løkke sammen. Løft i skyggen og markerer bunden af lægte i overensstemmelse med den øverste plast loop af hver ledning. Skrue en skrue-øjet i bunden af batten på hver mark. Skrue en ekstra skrue-øjet på den side, hvor du ønsker at trække ledninger til at operere i skyggen. Denne skrue-eye bør være i overensstemmelse med de andre og mellem den nærmeste skrue-øjet og slutningen af lægte.

•Thread hver ledning op gennem skrue-øje umiddelbart over det. Tråd ledningen gennem hver skrue-øje, bevæger sig mod den ekstra skrue-øje. Tråd ledningen gennem den ekstra skrue-øje. Gentag dette for hver ledning. Alle ledninger skal afslutte gennem den ekstra skrue øje.

•Gather din snore jævnt og tilføje en ledning reduktionsgear omkring 8 inches under den ekstra skrue-øje. Dette beskytter børn. Ledningen reduktionsgear er en lille enhed, der konverterer mange ledninger til en enkelt ledning.

•Tilføj et agern til en enkelt ledning. Et agern er en lille plastic kop, der dækker ledning knuden. Slip agern på og derefter binde knude og trim. Installere en spiken 2/3 ned langs siden af vinduet. En spiken er en dobbelt-hooked metal stykke, at ledningen indhylle omkring for at holde skyggen åbne.

Tips & advarsler

  • Med brede romerske nuancer, kan du nødt til at bruge en større størrelse skrue øje og har en anden person hold op blinde, mens du skrue øjne på plads.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com