Hvordan at skære Aloe

March 19

Hvordan at skære Aloe

Ifølge University of Maryland er aloe vera en tropisk urt, der har været anvendt i tusinder af år til behandling af sår og forbrændinger. Gartnere nyde placere denne plante i deres landskab, fordi det bidrager med store blade og lyse grønne løv. Ofte, skal du muligvis til at skære ned din aloe plante, hvis det stadig uden for dets udpegede plantning placering. Derudover kan urten vise tegn på skader eller svampesygdomme, der skal beskæres ud for at genoprette sin sundhed.

Instruktioner

•Sæt aloe plante i skyggen. Aloe planter har brug for skygge at helbrede efter beskæring. Når de helbrede, udvikler de en ubarmhjertig over området beskæring, der ikke kan opstå, hvis de er tilbage i fuld sol.

•Spray et par kraftige Beskæresave med en blanding af 70% denatureret alkohol og 30 procent vand til at sterilisere værktøjet beskæring. Påfør blandingen til Beskæresave mellem nedskæringer at forhindre spredning af eventuelle skadelige patogener.

•Klippe tilbage enhver stilke til bunden af anlægget, der vises rørstrømsk. Gøre din udskæringer, som ren som muligt og undgå at efterlade takkede kanter. Føler stængel med handsker til at se, om det er grødet, men vær forsigtig, fordi aloe har skarpe pigge på dens blade tips.

•Prune syge stilke til basen. Ser for misfarvning som sværtning af stilke, der tilkendegiver en svampesygdom eller død af stilken. Hvis du ser sort inde i stilken, skæres tilbage, indtil du ser en sund hvid.

•Tag nogen stammer, er stadig uden for den voksende placering, skubber mod en struktur eller fortrængning nogen omkring planter.

Tips & advarsler

  • Give aloe plante en uge til at helbrede før du placerer planten tilbage i sin solrige beliggenhed.
  • Vent til vand anlæg indtil det er tid til at hærde ud eller helbrede efter beskæring, fordi du ikke vil fremme vækst indtil efter det er helet. Giv planten flere dage tilbage i sin solrige beliggenhed før vanding.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com