Kan jeg sætte en Metal-Frame Pool på beton?

March 20

Kan jeg sætte en Metal-Frame Pool på beton?

Baggård swimmingpools er ikoner af sommersjov, men mange mennesker vil ikke de langsigtede udgifter ved at eje dem. Heldigvis, metalramme pools, featuring skelet metalrammer støtte hård, blære-lignende liners, er overkommelige og billig at eje. Metalramme pools er designet til at være placeret på plane overflader, og det er ligegyldigt, hvis disse overflader er græs eller beton. For at sætte en metalramme pool på beton, nødt du bare til at vurdere konkrete og bruge en passende sal polstring.

Pools og beton

Beton hedder som et materiale har en hel del af hvad "trykstyrke." Betons Trykstyrken er et mål for hvor meget vægt det kan bære, der sidder direkte på den. Konkrete trykstyrke måles i pounds per kvadrattomme (psi). For eksempel, er lav-styrken "3.000 pund beton" købedygtig manipulere med 3,000 psi. Endnu en stor metalramme swimmingpool ikke ville understrege en typisk 4 - 8-tommer tyk betonplade, dvs.

Pool gulvet polstring

Et andet vigtigt aspekt af at sætte en metalramme pool på beton er at sørge for undersiden af den swimmingpool etage er korrekt polstret. Beton er en hård og undertiden slibende overflade, så en god swimmingpool etage polstring underlag vil være nødvendig. Der er flere forskellige materialer, der kan bruges som polstring under en metalramme pulje gulv, når den er indstillet på beton. Egnet underlag til gulvet i en pool sidder på beton omfatter tæppe polstring og fast skumisolering.

Niveau beton

Det er vigtigt, at eventuelle konkrete overflade som en swimmingpool er placeret så plan som muligt. Swimmingpools er fyldt med vand, der vejer mange tons stor. En pulje, der ikke sidder på en plan overflade vil opleve en enorm mængde af vand vægt trykker mod dens sider, der ikke sidder på plant underlag. Selv en metalramme, fleksibel liner swimmingpool sidder på FN-niveau beton ville være i fare for at kollapse.

Overvejelser

Fast skumisolering for en pulje gulv underlag polstring kan findes på ethvert hjem forbedring butik. Der er også flere beslutningstagere af gummi underlag polstring specielt designet til at gå under swimmingpool gulve. Metalramme pools er udviklet til at være selvbærende strukturer og vil ikke kræve nogen tillægsforsikringer, selv om de er på beton. Anbring aldrig noget swimmingpoolen på en betonoverflade, der har revner, brud eller er ved at smuldre.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com